Har set en del videoer fra Sous Vide Everything kanalen på youtube, og har prøvet at lave deres kartoffelmos.
https://www.youtube.com/channel/UCpFuaxD-0PKLolFR3gWhrMw Deres kanal
https://www.youtube.com/watch?v=UY4Q7Drsh0w En af deres videoer hvor der også bliver lavet kartoffelmos
Til mosen brugte jeg rester vi havde, så deres opskrift blev ikke brugt helt, undlod cream cheese og hvidløgspulver og kom alt for meget mælk i:
Mashed Potatoes
3 Potatoes
1/2 stick of butter
1/2 cream cheese bar
2 tsp salt & 2 tsp garlic powder
1/2 cup whole milk
Første portion blev SV'et som angivet i videoen ved 85 grader i 2 timer, og efterfølgende most i posen.
Det smagte desværre bare af rå kartoffel... Nogen bud på om temperaturen er for lav eller tiden for kort?
Har simret en i pose, i en almindelig gryde i 1 times tid, det blev godt. Har også prøvet at tilberede fra rå i mikroovn, det kan ikke anbefales... Kartoflerne blev ikke rigtigt nok, og posen gik der efterfølgende hul på...
Der skal eksperimenters mere, da det er fantastisk nemt bare at fryse, og efterfølgende varme det.