Flap meat sous vide

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 287

Flap meat sous vide

Indlæg#1 » 13. jan 2017, 20:32

Hvor mange grader og hvor langt tid i karet. ? :)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3096

Re: Flap meat sous vide

Indlæg#2 » 14. jan 2017, 14:16

Broderpivert skrev:Hvor mange grader og hvor langt tid i karet. ? :)

Lad sous viden være i fred og brun det på grillen i stedet. Gå efter en kernetemperatur på 54-57 grader.
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst