Wagyu striploin

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
Kystfluefiskeren
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Wagyu striploin

Indlæg#1 » 14. jan 2017, 12:05

Godt nytår

I går var jeg et smut i Kvickly lige før lukketid, for lige at hente det sidste inden jeg skulle gøre klar til madlavningen. Til mit store held, var slagteren ved at fylde en køleboks med nedsatte varer, deriblandt 2 pakker australsk wagyu striploin skåret i bøffer på ca. 250 gram. I alt lidt over 1 kilo til den nette sum af 118,- :shock:

Det store spørgsmål er så, hvordan jeg bør stege dem. Mine muligheder er sous vide eller på traditionel vis?

Håber der er nogle der har erfaring med wagyu blandt guruerne.

På forhånd tak for hjælpen
IMG_1428.JPG


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 161

Re: Wagyu striploin

Indlæg#2 » 14. jan 2017, 12:23

Kæft det ser lækkert ud det kød! Godt tidspunkt at handle på! Var ikke klar over kvickly førte det!

Den slags er da næsten synd at Sous vide! På en glohed grill ville jeg gøre!

/insert clever or funny note here\

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2350

Re: Wagyu striploin

Indlæg#3 » 14. jan 2017, 14:19

Enig med whoa, lad den kysse en hed grill. Næsten hellere au Bleu end medium. Godt med flagesalt og lidt friskkværnet peber inden du griller dem.
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster