Valg af vakuumpakker

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
jensskov
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Valg af vakuumpakker

Indlæg#1 » 25. nov 2016, 10:56

Hej

Jeg er helt ny på Sous Vide og overvejer hvilken pakker jeg skal købe.

Jeg er nok mest til
http://grillbutikken.dk/vakuumpakkere/20-vakuumpakker eller
http://www.foodcare.dk/magicvac-dinamika.html

Kan I overbevise mig om hvilken er bedst :-) ?
Den første er tiltrækkende pga. væskebeholderen.

Alternativt kan man jo give det halve for en
http://www.gastroback.de/kochen-backen- ... basic-plus
eller
https://www.hwl.dk/da/product/vakuumpak ... mposerulle


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 309

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#2 » 25. nov 2016, 13:58

Jeg har haft den første i 2½ år (en lidt ældre udgave). Den bruger flade poser så den er lidt mere besværlig at bruge da "snabelen" sommetider suger posen lukket foran sig selv så man skal løfte lidt i posen for at få den til at suge igen.
Til gengæld har jeg pakket gryderetter, marinet kød osv. og der hjælper væskebeholderen. Ved behov renser man slange og beholder ved at fylde vand og opvaskemiddel i en pose og suge det igennem.
Da den bruger flade poser kan man også bruge alm. fryseposer i den (hvis man sætter svejsetiden på 1) så det anvender jeg ret ofte til mad der ikke skal i sous vide.
Jeg har aldrig haft en maskine til rilleposer så den kan jeg ikke udtale mig om.

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1755
Kontakt:

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#3 » 25. nov 2016, 15:09

Jeg har haft 2 stk med tud til de glatte poser som den du har linket til i grillbutikken den var jeg endelig rimelig glad for lige indtil jeg købte en Lavezzini hos foodcare til rillet poser så der blev den ene straks solgt da den var helt ny så har stadivæk den ene men bliver aldrig brugt

Den med de rillet poser er 20 gange bedre end den med de glatte poser den tømmer posen helt for luft og er meget nem at bruge du sætter posen i og den suger og svejser selv + der også kan sættes vacunbøtter til

Den med tuden er faktisk ikke særligt nem at bruge for den suger posen sammen om studsen også kan den ikke suge uden man hiver posen fra hinanden Når man sætter posen i sætter man den til at suge når den har suget nok skal man trykke på den lange knap der er og holde den nede til den er svejset færdigt


Emneforfatter
jensskov
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#4 » 25. nov 2016, 15:12

Og du savner ikke at kunne håndtere "våde" varer?

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1755
Kontakt:

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#5 » 25. nov 2016, 19:50

jensskov skrev:Og du savner ikke at kunne håndtere "våde" varer?


Det kan godt lade sig gøre med våde vare men ikke så nemt men jeg har så vacumbøtterne til min


ltb76
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 16

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#6 » 28. nov 2016, 22:10

Jeg startede med en magen til den du linker til. Og var ok tilfreds med den det første årstid.
Men hvis du har en ide om at bruge den meget, ville jeg nok gå efter en større model.


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 651

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#7 » 28. nov 2016, 23:03

Jeg er godt tilfreds med min DZ-280.

Hvis man presser emnet op mod snablen, så synes jeg ikke at have problemer med at poserne suges sammen før de er tømt for luft.


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 309

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#8 » 29. nov 2016, 14:26

£349.99
Billede
https://www.amazon.co.uk/dp/B017W9MLW6
Men den vejer 27 kg...


Emneforfatter
jensskov
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Re: Valg af vakuumpakker

Indlæg#9 » 29. nov 2016, 14:50

He he, jeg ville blive lynched i æbletræet...

Jeg har købt den kineser der er på tilbud i Lidl. Så kan jeg lige få lidt erfaring med den. Første indtryk er at den gør det rigtigt godt. Jeg har ingen ide om hvor kraftig den er. Det kan være at jeg skal prøve tricket med en sodavandsdåse....
Når så familien er blevet overbevist om at det er vildt genialt, kan jeg jo opgradere :roll:

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster