Må jeg smide bacon om min steg ved 57 grader?

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
Rallen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 21

Må jeg smide bacon om min steg ved 57 grader?

Indlæg#1 » 18. okt 2016, 16:52

Hej!

Jeg skal have sous videt en elgsteg, der som jeg kan forstå ikke smager af det vilde. Derfor vil jeg pakke den ind i bacon, inden jeg giver den 6-7 timer ved 57-58 grader. Baconen er kun for at give smag, og vil blot bliv kasseret bagefter.

Men.. Er det egentlig sikkert nok at smide bacon med i vandbadet ved så lav en temperatur? Stegen bliver brunet af bagefter, hvis det har nogen betydning.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Må jeg smide bacon om min steg ved 57 grader?

Indlæg#2 » 18. okt 2016, 17:59

Rallen skrev:Hej!

Jeg skal have sous videt en elgsteg, der som jeg kan forstå ikke smager af det vilde. Derfor vil jeg pakke den ind i bacon, inden jeg giver den 6-7 timer ved 57-58 grader. Baconen er kun for at give smag, og vil blot bliv kasseret bagefter.

Men.. Er det egentlig sikkert nok at smide bacon med i vandbadet ved så lav en temperatur? Stegen bliver brunet af bagefter, hvis det har nogen betydning.

Ja, ingen problemer.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster