Andebryst

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
lwm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Andebryst

Indlæg#1 » 9. nov 2015, 08:35

Jeg vil tilberede et 1200 g berberi andebryst i sous vide, håber på et godt råd


JetteM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Andebryst

Indlæg#2 » 9. nov 2015, 09:58

Når du skriver 1200 gram, så går jeg ud fra, at du mener en andebryststeg. Altså med skrog.
Jeg ville bruge tiderne på en halv and fra denne side

http://www.sousvide.dk/fjerkrae/
mvh Jette


Emneforfatter
lwm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: Andebryst

Indlæg#3 » 9. nov 2015, 12:48

tak, men hvis jeg så fjerner brystbenet, skulle det så nære nok med 62¤ 0g 3 timer

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1342

Re: Andebryst

Indlæg#4 » 9. nov 2015, 13:32

lwm skrev:tak, men hvis jeg så fjerner brystbenet, skulle det så nære nok med 62¤ 0g 3 timer


Ja hvis brystet ligger i ét lag.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Emneforfatter
lwm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: Andebryst

Indlæg#5 » 9. nov 2015, 14:19

jeg takker og glæder mig

Brugeravatar

FSM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 298

Re: Andebryst

Indlæg#6 » 9. nov 2015, 15:42

lwm skrev:Jeg vil tilberede et 1200 g berberi andebryst i sous vide, håber på et godt råd



Hej lwm.

Confit de Canard Sous Vide – Confiterede andelår
Her er der en lidt anderledes mulighed hvor det færdige resultat er i top hver gang.
I denne opskrift er det kun andelåret der tilberedes, men mon ikke du kan
få lidt inspiration her.
Confit de Canard Sous Vide.pdf
(604.34 KiB) Downloadet 200 gange

Jeg kan lige nævne at Superbrugsen i denne uge har frosne andelår på ca. 300 gram til
Kr. 14,00 pr. stk.
https://etilbudsavis.dk/catalogs/3f2eSem
Med venlig hilsen
Flemming
___________________________________
Alder er som at bestige et bjerg.
Man bliver nok lidt forpustet,
men får en langt bedre udsigt.
(Ingrid Bergman 1915-1982)


Tracebuzta
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Andebryst

Indlæg#7 » 31. aug 2016, 11:25

Andebryst er noget af det bedste jeg har lavet SV! Jeg mener jeg lavede det på 62 grader i 3 timer...


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 209

Re: Andebryst

Indlæg#8 » 31. aug 2016, 16:44

Det er vist også det jeg gør! Bliver fantastisk!

/insert clever or funny note here\


JCL7000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 109

Re: Andebryst

Indlæg#9 » 31. aug 2016, 21:11

Hvordan får i sprødt skind på anden når i "koger" den?
Tænker at den skal have temmelig længe på pande/ grill for at skindet bliver ordentligt sprødt? Og så mister man vel lidt af den fine rosa SV farve?


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 209

Re: Andebryst

Indlæg#10 » 31. aug 2016, 23:10

Jeg har nu bare smidt det på grillen ved Maks varme, har været fint nok! Men overvejer sku godtnok snart om man skal prøve en creme brule (stav.dk) brænder, da jeg tit syntes at stykker som feks kylling eller and kan være svært at få brunet over det hele på pande eller grill (grundet de runde former..)

/insert clever or funny note here\

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst