Det spøger stadig

Her kan du lave en præsentation af dit grillhold...
Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Det spøger stadig

Indlæg#1 » 30. mar 2014, 16:22

Vi har længe lege med ideen om nået video og i dag blev den første så færdig.

Vi er godt klar over der er lidt fodfejl i den men det er også den første , vi planlægger at lave flere og alle der har lyst til at dele nået er velkommen til at sige til så prøver vi at finde ud af nået.

Det var i alt fald sjov at lave og en kæmpe udfordringen , det er ikke så nemt bare at stå og snakke til et kamera.

http://youtu.be/pURl9501IH0




Smid en PM eller en Email på Ghost.Barbecue@gmail.com hvis du går med nået du har lyst til at dele


deha
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1316

Re: Det spøger stadig

Indlæg#2 » 30. mar 2014, 16:30

Grill videoer er altid velkomne .1%¤
Dennis

Old Buddy Bbq

Weber Spirit E-320 Premium med rotisserie og støbejerns riste

Wsm 37

Houston Pellet grill

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2924

Re: Det spøger stadig

Indlæg#3 » 30. mar 2014, 16:50

Godt med video på dansk.
Jeg ved ikke hvilke fodfejl, det er i selv har tænkt på, men jeg tror i skal zoome lidt mere ind på jeres overbliksbillede, således at i fylder det meste af billedet.
Men giv den gas fremover så skal i nok finde et koncept der fungerer godt :-D
Where there's smoke... There's laughter.


hansen48
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 218

Re: Det spøger stadig

Indlæg#4 » 30. mar 2014, 18:47

Fin lille film. En til at filme så der kommer lidt liv i billedet så tror jeg det bliver super. Men rigtig godt initiativ .1%¤
Saltsyder af guds nåde.

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Det spøger stadig

Indlæg#5 » 30. mar 2014, 21:24

Det var som sagt kun den første film og lidt fodfejl , næste gang prøver vi lidt mere zoom vi sætter en iPad op vi kan styre fra .

Men super fedt i gad tag jer tid til at hjælp os.

Mere focus på kød og arbejdes gang , syntes at der hvor vi er ved grillen og røgtræ er ret godt

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Det spøger stadig

Indlæg#6 » 30. mar 2014, 22:44

Et lille smil gør heller ikke noget :-)
Klip lidt i videoerne så man fx ikke skal se at du går hen og rette kameraet til og zoom osv.
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1243

Re: Det spøger stadig

Indlæg#7 » 30. mar 2014, 22:56

Har stadig min første Pull Pork tilgode, så dejligt med en video på Dansk der afmystificerer det hele

Brugeravatar

godkop
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 300

Re: Det spøger stadig

Indlæg#8 » 31. mar 2014, 01:12

BS_Sweden skrev:Et lille smil gør heller ikke noget :-)


nej, det ser ikke ud til at "medhjælperen" er videre interesseret i projektet :-)

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Det spøger stadig

Indlæg#9 » 31. mar 2014, 07:09

BS_Sweden skrev:Et lille smil gør heller ikke noget :-)
Klip lidt i videoerne så man fx ikke skal se at du går hen og rette kameraet til og zoom osv.



Hehe det har du helt ret i , vi har klippe lidt i det men skal hvis lige ha lære at bruge det helt .

Kunne ikke helt finde ud af at klippe inde i filmen men det bliver helt sikkert rettet


Koontz
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 800

Re: Det spøger stadig

Indlæg#10 » 31. mar 2014, 08:02

Hehe. Der var vist kun en af jer der syntes det var sjovt.

Hvilket kamera bruger i siden du vil styre det med ipad?
/Koontz

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Det spøger stadig

Indlæg#11 » 31. mar 2014, 09:27

Synes i lidt mangler "beviset" på påstanden.
Du starter med at påstå at dette er rigtigt pulled pork. (jeg er nu ikke uenig i påstanden :) )
Så synes jeg til sidst, skulle i lige starte med at skære stegen over, for at vide barken, røgringen, saftigheden uden den er våd osv.
Og så godt zoomet ind til sidst når det pulles, så man rigtigt kan se hvordan det skal se ud.
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Det spøger stadig

Indlæg#12 » 31. mar 2014, 11:18

Koontz skrev:Hehe. Der var vist kun en af jer der syntes det var sjovt.

Hvilket kamera bruger i siden du vil styre det med ipad?



Købte et canon legria hf r56 med wifi :-D men styre bord til den kan ikke fås i Danmark men skal bestilles så det koster nok en halv gravko

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Det spøger stadig

Indlæg#13 » 31. mar 2014, 11:20

topgun skrev:Synes i lidt mangler "beviset" på påstanden.
Du starter med at påstå at dette er rigtigt pulled pork. (jeg er nu ikke uenig i påstanden :) )
Så synes jeg til sidst, skulle i lige starte med at skære stegen over, for at vide barken, røgringen, saftigheden uden den er våd osv.
Og så godt zoomet ind til sidst når det pulles, så man rigtigt kan se hvordan det skal se ud.



Giver dig ret håber det bliver rettet næste gang og mon ikke vi kommer til at lave en ommer når vi har fået helt styr på det :-D tak for dit input

Brugeravatar

godkop
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 300

Re: Det spøger stadig

Indlæg#14 » 31. mar 2014, 12:57

Lad den ene optage, og den anden lave maden.

Der er ingen grund til at være to foran kameraet, bare for at være to :-)

Brugeravatar

Madglad
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#15 » 31. mar 2014, 17:19

Har jeg overset/hørt noget, for jeg agter så sandelig at lave pulled pork, men nu mit spørgsmål - oplysninger som jeg måske missede:

"Er der røg på i alle 20 timer?"

Jeg kan dufte den pulled pork. :-D

Det tekniske skal jeg ikke dømme, men maden........WAUW

VH Per

http://www.makril.dk
VH Per / Madglad

http://www.makril.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Det spøger stadig

Indlæg#16 » 31. mar 2014, 17:28

Madglad skrev:Har jeg overset/hørt noget, for jeg agter så sandelig at lave pulled pork, men nu mit spørgsmål - oplysninger som jeg måske missede:

"Er der røg på i alle 20 timer?"

Jeg kan dufte den pulled pork. :-D

Det tekniske skal jeg ikke dømme, men maden........WAUW

VH Per

http://www.makril.dk


Nej ved ikke hvor lang tid der er røg på :) giv den 6 7 røgchunks fordelt over dine kul/briketter så er du sikker på den har fået nok

Brugeravatar

Dark Horse
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1182
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#17 » 31. mar 2014, 19:17

Hvis I vil være to foran linsen kan du udnytte det ved at forklare til makkeren. Så skal du ikke tale til kameraet, hvis det er svært for dig.

MVH
Jan - rutineret foran kameraer
Hellere en grille i mit hoved end mit hoved i grillen ;-)

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1515
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#18 » 31. mar 2014, 21:21

Er jeg den eneste der tilføjer rub 24 timer før tilberedning ?
Samt tilføjer krydderi når jeg river svinet ?
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#19 » 31. mar 2014, 21:35

Wind
du er nok ikke den eneste, men du skulle prøve at rubbe din steg og så lad den stå en ½ time og rub efter hvor den er blevet fugtig på ydersiden, og så bare på grillen, det giver en meget bedre bark hvis du spørger mig
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1515
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#20 » 31. mar 2014, 22:29

Men det må da minimere smagen af kryderierne i kødet
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#21 » 31. mar 2014, 22:34

det er helt klart min farvorit, og syntes ikke det mister smag af den måde, da barken giver meget mere smag til resten, samt den tørre overflade modtager røg på en helt anden måde, fugt er jo med til at dæmme op for indtrængning af røgsmagen
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1515
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#22 » 31. mar 2014, 22:44

så må jeg jo overgi' mig og prøve - troede ikke der var alternativ til 24 timer og var dybt forundret over Rødhætte og Shrek brugte denne metode
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#23 » 31. mar 2014, 22:45

det samme gør mange der griller til konkurrencer, så helt skidt kan det ikke være ;-)
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


Cozy pig bbcrew
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Re: Det spøger stadig

Indlæg#24 » 1. apr 2014, 06:20

Wind Diesel skrev:så må jeg jo overgi' mig og prøve - troede ikke der var alternativ til 24 timer og var dybt forundret over Rødhætte og Shrek brugte denne metode


Det er der da også taget højde for??
Morten siger da så vidt jeg kan høre, præcis 20 timer....cirka :-D


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 710

Re: Det spøger stadig

Indlæg#25 » 1. apr 2014, 15:10

super ide glæder mig til at få set den
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Det spøger stadig

Indlæg#26 » 1. apr 2014, 15:25

Cozy pig bbcrew skrev:
Wind Diesel skrev:så må jeg jo overgi' mig og prøve - troede ikke der var alternativ til 24 timer og var dybt forundret over Rødhætte og Shrek brugte denne metode


Det er der da også taget højde for??
Morten siger da så vidt jeg kan høre, præcis 20 timer....cirka :-D


Ja den grinede jeg også lidt af :P
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt


styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 752

Re: Det spøger stadig

Indlæg#27 » 1. apr 2014, 15:32

Snakker i ikke om 2 forskellige ting ??

Som jeg læser det snakker Wind om at lade rub sidde på kødet 24 timer inden det ryger på grillen, og i andre snakker om hvor længe kødet skal være på grillen !!
Henrik

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Det spøger stadig

Indlæg#28 » 1. apr 2014, 15:49

styrmand skrev:Snakker i ikke om 2 forskellige ting ??

Som jeg læser det snakker Wind om at lade rub sidde på kødet 24 timer inden det ryger på grillen, og i andre snakker om hvor længe kødet skal være på grillen !!


Jo det tror jeg faktisk du har ret i, jeg har også altid rubbet det 24 timer før, men har også læst flere skrive at det slet ikke er nødvendigt :-)
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt


Cozy pig bbcrew
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Re: Det spøger stadig

Indlæg#29 » 1. apr 2014, 16:17

Jo det har du vidst ret i :-D

Brugeravatar

Madglad
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#30 » 2. apr 2014, 06:44

Tibbil skrev:
Madglad skrev:Har jeg overset/hørt noget, for jeg agter så sandelig at lave pulled pork, men nu mit spørgsmål - oplysninger som jeg måske missede:

"Er der røg på i alle 20 timer?"

Jeg kan dufte den pulled pork. :-D

Det tekniske skal jeg ikke dømme, men maden........WAUW

VH Per

http://www.makril.dk


Nej ved ikke hvor lang tid der er røg på :) giv den 6 7 røgchunks fordelt over dine kul/briketter så er du sikker på den har fået nok


Ok, det prøver jeg og takker. :-D

VH Per

http://www.makril.dk
VH Per / Madglad

http://www.makril.dk

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Det spøger stadig

Indlæg#31 » 2. apr 2014, 08:29

Michael-TBSGrillshop skrev:Wind
du er nok ikke den eneste, men du skulle prøve at rubbe din steg og så lad den stå en ½ time og rub efter hvor den er blevet fugtig på ydersiden, og så bare på grillen, det giver en meget bedre bark hvis du spørger mig
Brian

er der ikke for lidt remonce i?


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1042
Kontakt:

Re: Det spøger stadig

Indlæg#32 » 2. apr 2014, 22:24

Jeg rubber heller aldrig 24 timer før. en times tid eller to før som det lige passer mig er fint. Evt. lige lidt ekstra på før den kommer på grillen. Det er nok det jeg gør mest.

/Jacob

Tilbage til "Præsenter dit grillhold"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst