Lad konkurrence grillningen begynde..

WBQA står for: World BBQ Association
WBQA er repræsenteret i Danmark, og afholder årligt Danmarksmesterskaberne i grill.

Emneforfatter
KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Lad konkurrence grillningen begynde..

Indlæg#1 » 18. aug 2012, 12:14

Hej allesammen,
Hvor er det dog et fantastisk initiativ at se at der er blevet oprettet forummer for konkurrence grillningen her på Danmarks ældste grill forum.
Selv om at jeg, som formand for wbqa i Danmark, har været med til at afholde dm i grill i 4år, så ved jeg jo godt at Danmark kun lige er begyndt at få øjnene op for konkurrence grillningen.
Det er dog mit håb at vi i de kommende år vil få konkurrence grillning gjort endnu mere mainstream, så os der går op i det ikke blot er "en lille flok entusiaster".
Et forum som dette er efter min mening den helt rette ting til at hjælpe med dette, så en stor tak til guruen for at have oprettet dette.
Så lad os sammen glædes ved grillens fantastisk verden og mødes til grillkonrrencer i danmark og udland - hvad end det er wbqa, kcbs, ibqn, men eller andet grill netværk der står bag.

Husk at det er glæden for grillen og den gode mad, som er det vigtigste. Med dette in mente, så kan man mødes med folk fra hele verden og have det vidunderligt sammen - jeg rejser feks lige nu rundt i kina og mødes med mad interesserede, og for dem er grill og bbq en helt ny verden som de spændte hører om.

Vi ses derude til den næste konkurrence
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Tilbage til "WBQA"Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster