samlet resultat dm

WBQA står for: World BBQ Association
WBQA er repræsenteret i Danmark, og afholder årligt Danmarksmesterskaberne i grill.
Brugeravatar

Emneforfatter
Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

samlet resultat dm

Indlæg#1 » 18. jun 2012, 22:39

her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#2 » 18. jun 2012, 22:50

jepser
skid da hul i hvor på listen i endte, i deltog og hatten af for det, i fik trods alt en 3 plads i BBQ souce, og det er sgu godt gået, i har jo heller ikke haft den helt store mulighed for at træne sammen og justere de forskellige ting inden dagen

så thumbs up her fra .1%¤


Det samme mener jeg klar om Team BBQ matsers
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

samlet resultat dm

Indlæg#3 » 18. jun 2012, 22:54

Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/

Lur mig om i ikke har samlet erfaringer ind som i kun kan få i konkurrencer hvor der er pres og adrenalin på!
Så trods placeringer har det ikke været spild!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: samlet resultat dm

Indlæg#4 » 18. jun 2012, 22:56

Jesper vi 2 skal til at lege med rips , sært lige de 2 kamado hold score så lavt jeg syntes sku selv de var helt kanon og det samme sag folk , vi må gøre nået forkert?

Alt i alt er jeg sådan set godt tilfreds , nu har vi et helt år at øve i og syntes selv jeg tag en stor del med der fra som jeg har lært


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#5 » 18. jun 2012, 23:02

Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/



kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#6 » 18. jun 2012, 23:05

en ide kunne jo være at tage en dommer udd, på den måde finder i jo ud af hvad det er man som dommer skal bedømme og hvordan de skal bedømme det, på den måde vil i jo have en rigtig god ide om vor i skal hen og hvad der evt skal ændres
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#7 » 18. jun 2012, 23:06

Tibbil skrev:Jesper vi 2 skal til at lege med rips , sært lige de 2 kamado hold score så lavt jeg syntes sku selv de var helt kanon og det samme sag folk , vi må gøre nået forkert?

Alt i alt er jeg sådan set godt tilfreds , nu har vi et helt år at øve i og syntes selv jeg tag en stor del med der fra som jeg har lært


Ud fra dommerkommentarer, så er de hold der er blevet "straffet" i spareribs blevet det grundet enten at hinden ikke var ordenligt fjernet (nogen slet ikke, andre ikke godt nok), at de var tørre eller at ribs var for stærke i smagen.

I får kommentarer ud når jeg lige får tid at taste dem ind i løbet af ugen.
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: samlet resultat dm

Indlæg#8 » 18. jun 2012, 23:17

Mine var stærke , kørte us bbq stile og kunne godt smage en del kørte en mere sød smag hinden er jeg helt sikker på var væk, glæder mig til at læse dommer svar hvis der er et

Brugeravatar

Emneforfatter
Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: samlet resultat dm

Indlæg#9 » 18. jun 2012, 23:28

KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/



kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen



prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Emneforfatter
Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: samlet resultat dm

Indlæg#10 » 18. jun 2012, 23:33

Tibbil skrev:Jesper vi 2 skal til at lege med rips , sært lige de 2 kamado hold score så lavt jeg syntes sku selv de var helt kanon og det samme sag folk , vi må gøre nået forkert?

Alt i alt er jeg sådan set godt tilfreds , nu har vi et helt år at øve i og syntes selv jeg tag en stor del med der fra som jeg har lært


ja det slog også mig at de 2 Keramik hold var sidst i ribs !!!!!!!!!!!!!!!
jeg kan kun komme frem til at til DM må du komme med en WSM ellers er dine ben ikke i dommer smag.
jeg var 100% tilfreds med ribs i år og blev klart sidst , og sidste år var de til at smide ud og blev nr. 8

der er da noget at arbejde med :-D

uden fagdommere :
grilleriet 194 p
amazonas 208,5

vi griller for folket [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

lractbird
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2878

Re: samlet resultat dm

Indlæg#11 » 18. jun 2012, 23:42

Tillykke herfra til begge hold. Jeg var en del af BGE holdet sidste år i tivoli, og da jeg læste de detalierede dommerpoints blev jeg noget frustreret over det. Der var simpelthen ikke hoved og hale i det. F.eks. topkarakter over hele linien og EEN fagdommer dumper det fuldstændig.
Men pyt - det er deres ret, og det må man bøje sig for.
Jeg bemærker at Team Bon-Fire IGEN i år har flotte placeringer - det er da ret godt klaret af nogen der laver mad direkte over bål.
Men Grilleriet - webers eget professionelle hold - burde ikke deltage i en amatørkonkurrence. Det er min mening om det!

Ribs? I skal sørge for at de er MØRE-MØRE, har en sødlig smag og er godt klistret til i BBQ sovs - så skide være med om I selv kan li' dem. Det er min konklusion efter at Orvis lavede nogle kanon-ribs hvor kødet havde en let struktur og ikke FALDT af benene, men skulle bides og suttes af, samt havde en markant krydret smag og ikke var fedtet ind. Og måtte nøjes med en 13. plads.

+ så lige Amazonas indlæg ovenfor - der har vi det igen. Man kan konkludere at hvis alm. folk kan li' det, så er det ikke fint nok til fagdommere.
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#12 » 18. jun 2012, 23:49

Amazonas skrev:
KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/



kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen



prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!


Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#13 » 18. jun 2012, 23:56

lractbird skrev:+ så lige Amazonas indlæg ovenfor - der har vi det igen. Man kan konkludere at hvis alm. folk kan li' det, så er det ikke fint nok til fagdommere.


Prøv lige at kig på tallene igen og sig mig så om du virkeligt mener at fagdommerne er rasmus-modsat af folkejuryen. I langt de fleste tilfælde er de enige. I nogen ligger de lidt over og i nogen lidt under. Fagdommerne var generelt utroligt enige om at niveauet var højt og at holdene var utroligt kreative. De mente selv at det var imponerende hvad holdene kunne frembringe under de forhold de havde (vind, regn, grill hvor man ikke lige skruer op/ned som på komfuret osv).
Jeg så dog eksempler hvor en fagdommer fik rå kylling hvorimod folkedommerens var ok (ikke perfekt, men ok). Ligeledes var der tidspunkter hvor fagdommeren vurderede en fisk som perfekt, men hvor folkejuryen mente at fisken var rå (perfekt tilberedt torsk skal være glasklart hvid og ikke mat-hvidt når det er tilberedt - det ved de færreste desværre).
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: samlet resultat dm

Indlæg#14 » 18. jun 2012, 23:58

KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:
KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/



kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen



prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!


Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.



den køber jeg ikke
det bedste er altid lagt i fagdommerens boks
har set denne video 100 gange inden dm
http://politiken.dk/poltv/tjek_dk/tvmad ... lottesteg/
så retning og udskæring køber jeg ikke at vi har taget fejl
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: samlet resultat dm

Indlæg#15 » 18. jun 2012, 23:59

KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:
KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/



kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen



prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!


Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.


I såfald har i været uheldig med at fagdommeren fik det dårlige stykke :savl1:
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Re: samlet resultat dm

Indlæg#16 » 19. jun 2012, 00:04

Amazonas skrev:
KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:
KimuSan^ skrev:
Amazonas skrev:her er de samlede resultater til DM 2012

ikke den bedste læsning for os :oops:

http://grilldm.dk/2012/06/18/tak-for-i- ... atet-2012/



kig point-listerne igennem. Der er typisk meget man kan lære af dem. Jeg vil forsøge at sende dommer kommentarer ud til alle holdene i den kommende uge (såfrem selvfølgelig at dommerne har skrevet kommentarer til jeres hold).
Tillykke med 3.pladsen



prøv lige at kikke på oksekød , jeg har aldrig set en så stor poin forskel på alm dommere og fagdommere
jeg vil kun diskuterer vores poin og ikke andres
vi får 3 x så mange ved de 4 alm dommere som ved fag ????? smag kan diskuteres men mørhed !!!!!!


Husk at det er 2 forskellige stykker kød du indleverer. En culotte skifter fiber-retning igennem kødet og mørheden i 2 skiver er sjældent ens.
Og så skal du jo blot tænke på at der nu engang er er forskel på hvad forskellige folk stiller af krav til om noget er mørt eller ej.



den køber jeg ikke
det bedste er altid lagt i fagdommerens boks
har set denne video 100 gange inden dm
http://politiken.dk/poltv/tjek_dk/tvmad ... lottesteg/
så retning og udskæring køber jeg ikke at vi har taget fejl


Det sagde jeg såmænd heller ikke. Jeg påpeger blot at mørhed er forskellig i skiverne der puttes i de 2 bokse.
Hvis fagdommeren får 4 andre stykker som er langt mere mørt end dit, ja så vil dit naturligt få lavere på mørhed. Men lad os se om der kan graves nogle kommentarer frem når jeg får gennemlæst alle dommersedlerne igen.
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Tilbage til "WBQA"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster