Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

KCBS står for: Kansas City Barbeque Society
KCBS afholder årligt over 400 konkurrencer.
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#1 » 21. okt 2012, 14:04

Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

487909_3654499206439_1007290579_n.jpg


Så er det (Næsten) nu, at verdens mest prestige fyldte BBQ konkurrence finder sted i Lynchburg Tennessee på Jack Daniels fabrikkernes områder.

50 nationale og 20 internationale hold samt 15-20 "gæster" mødes til grillverdenens svar på de Olympiske lege.
Besøg denne side for mere info: http://www.jackdanielsbarbecuemedia.com/news

The European Allstar BBQ Team - som jeg er en lille del af - deltager igen i år. Og vi har rent faktisk en lille frisk nyhed!

Vores holdmedlem Ralph de Kok kan desværre ikke rejse med os i år, så vi manglede et sæt hænder på holdet.
Heldigvis kender jeg en griller der brænder for BBQ, og som længe har ønsket sig at komme over og se "de helt store drenge og deres udstyr"... Ligesom personen har guffet alle afsnit af BBQ-pitmasters i sig :-)

Denne person er rent faktisk medlem af grillguru. Mange af jer har sikkert mødt ham til Grillguru, Primo/TBS eller Outdoorchef arrangementer - Hans navn er: Michael Toftlund aka MTL her på forummet.

Det skal lige slås fast, at han "kun" er gæst på Allster holdet, men han kommer til at have en betydningsfuld rolle, idet vi har udnævnt ham til holdets facilitator/organizer. Håber naturligvis at Michael lige selv vil skive et par ord i denne tråd...

Allstar holdets tidsplan ser således ud:

Mandag:
Afgang fra Oslo kl. 11.00
(MTL mødes med holdes i Nashville

Efter check-in på hotellet - der ligger lige i centrum af Nashville - skal vi ud og spise en god bøf og på hovedet i seng...

Tirsdag:
Dagen starter med at vi henter vores udlejningsbil, og herefter skal der shoppes en masse der skal bruges til konkurrencen.
Til frokost og aften skal vi have overdådig "ægte" Amerikansk mad.

Onsdag:
Vi henter vores mobilehome og derefter afleveres lejebilen for en stund.
Alt er større i USA. Også vores mobilehome. Beskedne 31 fod...
http://www.elmonterv.com/en-us/rent/rv-details/?rvID=12

Alle madvarer købes og lægges på køl i bussen.

Sidst på eftermiddagen ankommer holdet til konkurrenceområdet, og vi går straks igang med at sætte op.
Telte og borde bliver leveret til os.

Torsdag:
Primos lastbil ankommer fra Atlanta med et sponsorat til vores team.
MASSER af grills... - Ligesom sidste år. 1000 tak til George fra Primo.
Mere forberedelse, men om aftenen samles alle de internationale hold til fælles aftensmad som KCBS er vært for.

Fredag:
Dagen starter MEGET tidligt. Det siger erfaringerne... :-) Hik...
Kødet udleveres over middag, og så skulle man tro det var igang med det samme... Næ nej.

Der er en parade gennem Lynchburg. Der er 25.000 gæster i byen der kigger på (normalt omkring 350 indbyggere).

Paraden ender med at man med gamle gule skolebusser køres til "The Hill" - som er Jack Daniels festhytte. Her griller Primo folkene mad til alle. Der er drikkelse og musik... Herefter kan man gå igang med madlavningen.

Lørdag:
KONKURRENCE-DAGEN...
Hele dagen varer kun 2-3 timer oppe i hovedet :-) Men programmet ser således ud:

11.30
BBW Sauce.
Skal indeholde Jack Daniels whiskey

12.00
Cook’s Choice & Home Cookin’ from the Homeland
- Man kan kalde dette freestyle.

12.30
Chicken
Kyllingen skal afleveres på 2 måder. Både lyst og "mørk" kød. Mørk kød betegnes oftest som brystkød

13.00
Ribs

13.30
Pork - Boston Butt

14.00
Brisket

14.30
Desserts

17.00
AWARDS

Lørdag aften er vi pakket sammen, og tager tilbage til Nashville centrum.

Søndag:
Lejebil hentes.
Fridag - der skal shoppes igennem i Rivergate shopping mall.
Om aftenen skal vi ud og spise. Måske med "special Guests...". Det er ikke helt faldet på plads endnu.

Mandag:
Mere hygge og tourist-tid
Allstar holdet holder vores obligatoriske holdmiddag, hvor der afholdes mange officielle taler.

Tirsdag:
Lejebil afleveres, hotellet rømmes.
Vi pakker og gør klar til hjemturen.

Vi glæder os til at holde jer orienterede. Desværre er der ikke særlig god IT-infrastruktur i Lynchburg, så hvis der er "radiotavshed" er det fordi vi ikke kan få forbindelse.

Vi videofilmer en masse, ligesom vi har en professionel fotograf og Journalist fra Norge til at bo sammen med os. Han vil helt sikkert også tage en masse lækre fotos, da han har "all access" kort.

Opfør jer nu ordentligt. Jeg har deponeret Grillgurus nøgler hos Holmer :-)
Ps. Gå ikke i panik over sommertidens slutning på forummet. Søndag prøver jeg at rette serverens tid remote...

OBS:
HOLDET VIL (NÅR DER ER INTERNET) BLOGGE PÅ VORES FACEBOOK SIDE. KLIK IND PÅ http://WWW.FACEBOOK.COM/ALLSTARBBQTEAM OG TRYK "SYNES GODT OM"...
- Så får du automatisk vores opdateringer.

Til sidst vedlægges Allstar holdets CV - Vi kalder det vores "Wall of fame". Den indeholder alle vores TOP25 resultater gennem de 3 år holdet har eksisteret. Jeg behøver vist ikke skrive, at vi er MEGET stolte over hvad vi har opnået som hold indtil videre.
Vedhæftede filer
Wall of fame.pdf
(397.75 KiB) Downloadet 41 gange
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1042
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#2 » 21. okt 2012, 15:06

Bliver rigtigt spændende. Held og lykke til jer alle derovre ;)

/Jacob

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3977
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#3 » 21. okt 2012, 15:11

Dejlig udførlig program, så vi kan følge lidt med i jeres "udskejelser" :-)

Held og lykke til jer alle på holdet og pøj pøj til Michael. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#4 » 21. okt 2012, 15:30

Tak for udførligt program. Ja vi er jo nødt til og holde styr på jer i næste weekend.

Hvad betyder det for holdet at Ralph de Kok ikke er med ( er hans opgaver/mad delt ud på jer andre) ?

God disposition og tage MTL med. Held og lykke til ham (bliver en oplevelse for livet )

pøj pøj til alle .1%¤
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#5 » 21. okt 2012, 15:38

Hej Jette

At Ralph ikke tager med betyder ingenting rent praktiskt.

I 2010 var der kun 3 afsted (Steve, Hans Petter og Camillo)
I 2011 var vi også kun 3 afsted (Steve, Hans Petter og undertegnede. Samt Hans Petters kone Monca som Facilitator).

Vi ville super gerne have haft ham med, da vi måske udtrækkes til "I Know Jack about Grilling", som er en konkurrence ala TV-programmet Masterchefs quick-fire challenges. Man modtager en "mystery basket" og har ialt 2 timer til at udtænke og lave en ret med ingredienserne...

Og her ville Ralph være genial.

Men alle retterne i hovedkonkurrencen har vi 110% styr på...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#6 » 21. okt 2012, 16:01

Det må være det der kendetegner et godt stabilt hold, at man kan træde til, og lave retter der ellers er makkerens opgave

Held & lykke at the Jack`s - og pøj pøj til Michael :-D
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#7 » 21. okt 2012, 16:08

Vi sætter en ære i, at alle på holdet har trænet ALLE retter...

Hver sæson laver vi en "hold-kogebog" der beskriver hver eneste ret ned i detaljer. Minut for minut på grillen.

Det er vi nødt til, da vi maks kan mødes 4-5 gange årligt og "fælles-træne".

Samme "hold-kogebog" indeholder også indkøbslister for hver eneste ret. Det gør det super nemt.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#8 » 21. okt 2012, 16:25

Rigtig god tur - følger jer spændt og hils min ven Primo George :-) :-)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3242
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#9 » 21. okt 2012, 16:43

Hej Alle
Jamen selvfølgelig vil jeg smide et par ord her om min deltagelse i Jack Daniels 2012, Først en kæmpe tak til Allstars at de tilbød mig at deltage som en del af deres hold, og samtidig også at de er klar over at jeg vil gøre alt for ikke bare at gå dem i vejen, men vil gøre mit til at hjælpe alt hvad jeg overhovedet kan, for at Allstars kan få endnu en flot placering til deres lange hall of fame.

Fra jeg blev tilbudt deltagelsen tog det ikke langtid at beslutte YES !!, selvfølgelig efter lige at have det cleaeret af med baglandet ( familie/job osv.) men der var ingen tvivl om i mit sind om at dette bare skulle lykkes, For hvem ville ikke gerne opleve sådan en tur ?

Min primære arbejdsopgave vil blive at sørge for at alt det praktiske forløber efter planen, eller hvis der skal improviseres så gerne være hurtig til at finde en brugbar løsning osv. og hvor jeg ellers kan give en hånd med er jeg klar, det er min helt klare målsætning.

Samt ikke mindst skal jeg opleve BBQ konkurrence i absolut verdensklasse, agter at få så meget af BBQ ånden inden for huden og vil da klart håbe at det kan være med til at give mig sparket til at grave mig dybere i dette univers, og så kan det jo være at man for chancen for at hilse på alle "heltene" fra Pitmasters, som jeg absolut er totalt forgabt i ( nok den eneste serie i hele mit liv, der har fanget mig i sådan en grad )

Ser frem til en hård/seriøs omgang med de 3 herre ( Johnny, Steve og Hans Petter ), men også en lærerig tid samt en garanteret masse Sjov/galskab/Drengerøve.

Vil løbende forsøge at holde en lille opdatering når det er muligt fra The BBQ homeland når der er netværk osv tilstede, hvilket ikke er det mest udbredte "Over There"
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#10 » 21. okt 2012, 17:12

Pøj Pøj der ovre, mser frem til at ikommer hjem med glimragende top resultater.
:-) :-) :-)


.
Torp Hedehusene


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#11 » 21. okt 2012, 17:16

god tilgang til turen Michael.

Har ladet mig høre at de tre herre lugter som bare f..... efter sådan en weekend :)
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3242
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#12 » 21. okt 2012, 17:25

Belle
Har en kuffert med vådservietter og wunderbaums pakket ;-)


Michael
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#13 » 21. okt 2012, 18:24

Rigtig god tur til jer begge og held og lykke (som om i har brug for det)....
:)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Koontz
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 800

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#14 » 21. okt 2012, 18:30

Guruen skrev:Vi sætter en ære i, at alle på holdet har trænet ALLE retter...

Hver sæson laver vi en "hold-kogebog" der beskriver hver eneste ret ned i detaljer. Minut for minut på grillen.

Det er vi nødt til, da vi maks kan mødes 4-5 gange årligt og "fælles-træne".

Samme "hold-kogebog" indeholder også indkøbslister for hver eneste ret. Det gør det super nemt.




Kan man låne den bog;)
/Koontz

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#15 » 21. okt 2012, 19:16

Ja da [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_10.gif]
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#16 » 21. okt 2012, 19:32

Guruen skrev:Ja da [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_10.gif]

Tror der er mange inkl. mig selv der gerne vil se den bog, hvad med at ligge den som download. :-)


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#17 » 21. okt 2012, 19:36

Al den snak om "Bogen" fik mig til at tænke på dette billede...

19676399-714d8e91d3dcc889ecd66a52f13d7bdb.jpg
19676399-714d8e91d3dcc889ecd66a52f13d7bdb.jpg (56.09 KiB) Vist 4160 gange


Se, Dét var en julekalender :-) Kock Sokker
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2731
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#18 » 21. okt 2012, 19:55

Hav en rigtig tur allesammen og få nogle gode oplevelser mmed hjem i posen .1%¤ .1%¤ .1%¤
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#19 » 21. okt 2012, 21:36

Ja jeg kunne jo tage med som træll.


God tur knæk & bræk

Brugeravatar

sgatke
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#20 » 21. okt 2012, 22:12

Damn, den bog gad jeg godt have adgang til et kort øjeblik :-)

God fornøjelse derovre og held og lykke til jer alle. Det må være en super oplevelse.
Jeg er sgu lidt stolt over at "vi" har deltagere med i sådan en konkurrence.

Brugeravatar

havnefogeden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 497

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#21 » 22. okt 2012, 06:11

Rigtig god tur her fra, og pøj pøj med konkurencen :-D
Give a man a gun and he can rob a bank!
Give a man a bank an he can rob the World !!!


Primo Oval XL......Proud to be the only ceramic grill Made in The USA!!!


Morten[/color]

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1706
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#22 » 22. okt 2012, 07:20

Kan i ha en rigtigt god tur Held og Lykke der over
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

torben_g
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#23 » 22. okt 2012, 13:57

Rigtig god tur og knæk og bræk.
Mvh Torben

Weber Spirit E310 med støbejernsrist, rotisserie og Fredstone.
Weber Smokey mountain 47 cm
iGrill


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#24 » 22. okt 2012, 14:33

12.30
Chicken
Kyllingen skal afleveres på 2 måder. Både lyst og "mørk" kød. Mørk kød betegnes oftest som brystkød


hmmm jeg troede at mørkt kød var kød fra låret og at brystkød er det lyse.
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#25 » 22. okt 2012, 15:31

belleboskop skrev:12.30
Chicken
Kyllingen skal afleveres på 2 måder. Både lyst og "mørk" kød. Mørk kød betegnes oftest som brystkød


hmmm jeg troede at mørkt kød var kød fra låret og at brystkød er det lyse.


Nå, så var jeg da ikke den eneste der blev forvirret :-) :-) Det må vi have opklaret ved lejlighed
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#26 » 22. okt 2012, 18:05

@angus
Ja, håber de har styr på det inden konkurencen [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#27 » 22. okt 2012, 19:02

angus skrev:
belleboskop skrev:12.30
Chicken
Kyllingen skal afleveres på 2 måder. Både lyst og "mørk" kød. Mørk kød betegnes oftest som brystkød


hmmm jeg troede at mørkt kød var kød fra låret og at brystkød er det lyse.


Nå, så var jeg da ikke den eneste der blev forvirret :-) :-) Det må vi have opklaret ved lejlighed


Det er en skrive bøf, ben og lår er mørkt og bryst er lyst.
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#28 » 22. okt 2012, 19:12

Godt spottet Gundersen :-D

Derfor ekstra sjovt og moppe "drengen" .1%¤ (guru)
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#29 » 22. okt 2012, 19:12

gundersen skrev:
angus skrev:
belleboskop skrev:12.30
Chicken
Kyllingen skal afleveres på 2 måder. Både lyst og "mørk" kød. Mørk kød betegnes oftest som brystkød


hmmm jeg troede at mørkt kød var kød fra låret og at brystkød er det lyse.


Nå, så var jeg da ikke den eneste der blev forvirret :-) :-) Det må vi have opklaret ved lejlighed


Det er en skrive bøf, ben og lår er mørkt og bryst er lyst.

JA - da håbe at det er en skrivebøf, eller skulle man sige skrivekylling. :lol: :lol: :lol:


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#30 » 22. okt 2012, 22:22

Torp Hedehusene skrev:
gundersen skrev:
angus skrev:
belleboskop skrev:12.30
Chicken
Kyllingen skal afleveres på 2 måder. Både lyst og "mørk" kød. Mørk kød betegnes oftest som brystkød


hmmm jeg troede at mørkt kød var kød fra låret og at brystkød er det lyse.


Nå, så var jeg da ikke den eneste der blev forvirret :-) :-) Det må vi have opklaret ved lejlighed


Det er en skrive bøf, ben og lår er mørkt og bryst er lyst.

JA - da håbe at det er en skrivebøf, eller skulle man sige skrivekylling. :lol: :lol: :lol:


.


Ja, han husker det nok, hvis han lige når at læse indlæggene her :lol: :lol: :lol:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10545
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#31 » 23. okt 2012, 14:08

Tak for alle jeres hilsner.

Hele holdet er nu samlet i Nashville efter en laaaaang flyvetur.

Vi har også haft tid til at lægge de første videoer og fotos ud på http://www.facebook.com/allstarbbqteam
- Tryk "Synes godt om" på facebook, og du vil automatisk få vores opdateringer når internet-adgangen tillader det.

Til alle jer uden facebook, er her lidt fotos:

2.1.jpg

New York strip - 16oz - på Mortons Steakhouse

2.jpg

Yummi...

3.JPG


Og så en lille whiskey på Allstar holdets stamsted i Nashville - The Whiskey Bents Saloon

4.JPG


En helt fantastisk performer Taria - www.taria.com - stod for aftenens underholdning.

Se videoen og flere fotos på www.facebook.com/allstarbbqteam

Godmorgen herfra - klokken er lige nu lidt over 7 om morgenen, så en ny spændende dag står for døren...

Mon vi skal ud og kører i stor Dudge pickup-truck idag?
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1706
Kontakt:

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#32 » 23. okt 2012, 14:34

Ser godt nok lækkert ud den bøf og flot sted i er
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#33 » 23. okt 2012, 21:44

Takker for at du/i tager jer tid til update her på GG og ikke kun på facebook, da jeg ikke er på facebook. Glæder mig til at se jeres flotte placeringer. :-D :-D :-D


.
Torp Hedehusene


NeuroBrain
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 625

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#34 » 23. okt 2012, 21:46

Giv den noget røg overthere!


Ser frem til en masse billeder ;)

Brugeravatar

godkop
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 300

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#35 » 24. okt 2012, 08:38

belleboskop skrev:Godt spottet Gundersen :-D

Derfor ekstra sjovt og moppe "drengen" .1%¤ (guru)


når vi nu taler om skrivebøf, må dette vist også være en trykfejl

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#36 » 24. okt 2012, 09:38

bliver spændende at høre mere !!!
..."vores" team !!!

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2690

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#37 » 24. okt 2012, 13:13

Dejligt - Giv den hele armen - Håber det bedste for jer :-D :-D :-D :-D
Ved godt at I er i en med i en konkurrence med en del udfordringer, men gør jeres bedste, og det vil blive belønnet :-D :-D :-D :-D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Frachlitz
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 439

Re: Jack Daniels Invitational World Championship 2012 - Info

Indlæg#38 » 24. okt 2012, 20:26

Ja held og lykke!
Rejer til Kansas City fredag, men der er desværre for langt. (Har tjekket).

Så jeg må nøjes med de 2 berømte BBQ joints: Arthur Bryants og Gates Bar-B-Q.

Men vil nu gerne have set et rigtigt "grill stævne". Verdens største afholdes i KC, The Royal. Vist for en måned siden.
Big Green Egg Large
Auplex Kamado Mini (på vej)
Borniak Røgovn med koldrygning og ventilator
Weber 57 Gold (henvist til sommerhuset)
Weber Q300


KCBS Certified Judge
WBQA Judge

Tilbage til "KCBS"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst