Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Et underfora for alle der er interesseret i BBQ-forbund og konkurrencer.

Emneforfatter
Frachlitz
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 442

Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#1 » 29. maj 2013, 10:26

En helt igennem fed tur, med super fede mennersker og nogle super oplevelser.
Vist en af de ture man husker :-)
Vedhæftede filer
IMG_0305.jpg
IMG_0263.jpg
IMG_0158.jpg
IMG_0154.jpg
IMG_0150.jpg
IMG_0143.jpg
IMG_0118.jpg
IMG_0071.jpg
2013-05-27 07.21.27.jpg
2013-05-26 15.32.36.jpg
2013-05-26 15.16.52.jpg
2013-05-26 15.10.42.jpg
2013-05-26 15.09.24.jpg
2013-05-26 15.02.48.jpg
2013-05-26 13.10.53.jpg
2013-05-26 11.35.03.jpg
2013-05-25 23.26.27.jpg
2013-05-25 22.56.06.jpg
2013-05-25 19.21.54.jpg
2013-05-25 18.32.56.jpg
2013-05-25 16.22.15.jpg
2013-05-24 17.10.25.jpg
2013-05-24 17.08.59.jpg
2013-05-24 14.20.06.jpg
2013-05-24 13.56.16.jpg
2013-05-23 16.15.27.jpg
Primo Oval XL400
Borniak Røgovn med koldrygning og ventilator
Weber 57 Gold (henvist til sommerhuset)
Weber Q3200

KCBS Certified Judge
WBQA Judge


Krivib
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 286

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#2 » 29. maj 2013, 10:39

fede billeder .1%¤
Og tak igen for en rigtig fed tur der helt sikkert vil blive husket i mange år ! [smilie=pdt_aliboronz_37.gif] 8)
Venlig hilsen

Kristian
Komfurbanker af guds nåde!

Brugeravatar

Søren C. Fischer
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 312
Kontakt:

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#3 » 29. maj 2013, 10:49

Flotte billeder fra en tur som i nok ikke glemmer foreløbigt :-)

Sej kummefryser som jo spillede en hovedrolle :D
Søren C. Fischer
Opel Corsa 1.3 CDTI 95
Driftsvagt i Region Hovedstaden.
Og gift med Grill Nurse :-)
-----------------------------
Weber Mokey Joe + Weber Spirit E-310 + Monolith Kamado


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#4 » 29. maj 2013, 11:03

ser sq hyggeligt
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#5 » 29. maj 2013, 18:32

Sjovt men flere Teams siger det var det værst de har prøvet og de ikke ville prøve det igen.

Men godt du syntes godt nok det og rigtigt gode fotos , holde da op Tænk at Team Weber kunne vinde med Smokers og kamados hvad fortæller det lige :lol: :lol: :lol: :lol:


Udover det er det kun mig der syntes det kød på foto 1 ( Brisket ) foto 2 ( pas ) Foto 3 ( ged tror jeg ) ser ud af HT for at sige det lige ud , det må godt nok være en million kroners rub der er brugt for at det kød kan vinde nået som helst , ( prøv lige at kigge på det kød der er lavet til Tony's og sammeline det for det er da godt nok som nat og dag .

Sorry gutter men jeg er ikke typen der pakker det ind og folk får min mening også selv om den ikke altid er så pæn.


danjohannesen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 64

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#6 » 29. maj 2013, 19:28

Jeg tænkte godt også det kød på billede 3 det ser smådødt ud


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#7 » 29. maj 2013, 20:08

Jeg syntes at det er mest utroligt der ikke står noget om det på weberklubben
Hilsen Bear


Emneforfatter
Frachlitz
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 442

Re: Indtryk fra WBQA verdens mesterskabet i Marokko

Indlæg#8 » 30. maj 2013, 08:15

Hvis vi skal være helt ærlige, så var det nok også en af de dårligst arrangerede konkurrencer.
MEN primært pga. arrangøren gik ned med stress + nordafrikansk punktlighed (eller mangel på samme :-)

Men heldigvis var der massere af WBQA og lokalle marokkoanere der trådte i karakter og gjorde deres bedste for at få styr på det hele.

Jeg har ikke billeder af alt maden - men vi kan også konkludere at der var KÆMPE forskel på kødet fra nordeuropa og så de marokkanske/libien/afrika etc.

Vi tænker på low and slow og flot anretning, de tænker på GRILL! Hot (very) and fast! Jeg regner heller ikke med at give så dårlige karraktere som nogle retter fik, til DM :-)

Den Brisket med kartofler (fondant, mos og sprød kartoffel) er faktisk fra Grill Landsholdet - fandt jeg ud af efter konkurrencen. Den scorrede jeg faktisk også højt. Dog manglede den lidt smag i kødet.

Den underlige lammeskulder (som det er) hvor der er skåret striber i var faktisk sindsygt god rent smagsmæssigt, og store dele af den var utrolig mør og saftig. Men igen - det er folk der ikke kender til konkurrencer. For hvis man nu havde skåret det gode kød af (så det tørre var væk) og havde anrettet den godt, kunne den have scoret højt.

Den flot anrettede tallerken med grønt på er fra Lichtenstein hvor jeg var tablejudge. Og Damn! (Lad os bare sige at der blev spist op :-)

Hvor der fra flere af de inviterede hold var en væsentligt lavere standard (Totalt tørt, afleveret a la en halv grillkylling, byttet om på kødet ved aflevereinger og ulovligt tilbehør (f.eks. afleveret ribs til skulder kategorien, men tomat (som var til kylling). Men det gør ikke så meget, bare vi får udbredt grillning og får sat fokus på det. Det er jo også en del af det hele.

Kategorierne var:
1. Lamme ribs med brød (Udleveret brød)
2. Kylling med tomat (udleveret hele kyllinger og tomater)
3. Lammeskulder med majs (udleveret lammeskulder (bov?), men de kunne ikke skaffe majs ;-)
4. Brisket med kartoffler (udleveret brisket og kartoffler)
5. Dessert (Freestyle, men min. 60 % fra grillen).

Så nu glæder jeg mig til DM, og regner helt sikkert også med at være dommer til EM i polen næste år.

Spørg hvis der er mere i vil vide.
Primo Oval XL400
Borniak Røgovn med koldrygning og ventilator
Weber 57 Gold (henvist til sommerhuset)
Weber Q3200

KCBS Certified Judge
WBQA Judge

Tilbage til "Konkurrence grillning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster