Grillgurus havefest 2012

Se eller gense fotos fra de mange Grillguru arrangementer
Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#1 » 16. jul 2012, 14:10

Her er lige lidt billeder fra gårsdagens havefest hos Guru Aka Johnny og Bettina.

Jeg havde en skøn eftermiddag og kunne - ud over dem af jer, jeg har løbet ind i, rundt omkring i landet- endelig sætte ansigt og stemme på de enkelte.

Og hold da op hvor var det sjovt, ...................kan endda nu mens jeg sad og redigerede billederne se at der var flere jeg ikke nåede at hilse rigtigt på, men sådan er det jo når der er fest.

Så tusind tak til Guru og Hans "stab" af aktive hjælpere for at jeg og alle andre kunne have en skøn eftermiddag.

Først lige et billede af MR GURU

DSC_0229.JPG


Og her i sit ES

DSC_0255.JPG


Hans medhjælper Fred i gang med at spille op til endnu en pizza

DSC_0276.JPG


Gundersen der havde vildt gang både kylling og intervalstegt koteletter, og næsten lå vandret i luften meget af tiden

DSC_0273.JPG


Der var trængsel omkring madstationerne

DSC_0271.JPG


Men pludselig blev der ro ......................... Der var blevet sagt værsgo og folk havde fået fyldt tallerkenerne :lol:

Men hurtigt lød der igen en herlig snakken ved bordene

DSC_0212.JPG


DSC_0213.JPG


DSC_0214.JPG


DSC_0215.JPG


DSC_0216.JPG


DSC_0217.JPG


DSC_0218.JPG


DSC_0219.JPG


DSC_0220.JPG


DSC_0222.JPG


DSC_0224.JPG


Så jo der var fuldt telt .1%¤

Og der blev gået til bollen

DSC_0204.JPG


Og der var rigeligt af det.

DSC_0266.JPG


DSC_0267.JPG


BURNER assisterer sin datter med solbrillerne

DSC_0196.JPG


Fandt ikke liiiige ud af hvem denne herre var :oops:

DSC_0197.JPG


Podane smiler sødt til fotografen ( jeg nåede ikke at hilse ordentlig på dig Preben...det må jeg få gjort en anden gang )

DSC_0206.JPG


Joxner og frue

DSC_0200.JPG


Gundersen i hastigt trav

DSC_0208.JPG


Hva` er det ...den er tom, tænker Madsentry nok :lol:

DSC_0211.JPG


Fritids bonden for sig et grin

DSC_0226.JPG


Vi snakker så meget om indvandrer....her er en ægte udvandrer nemlig Poul W, som bor down under i Australien

DSC_0228.JPG


Prorege er her udsat for heftig fotobeskydning

DSC_0236.JPG


Gundersen kone var skam også på arbejde..... inde i køkkenet.

DSC_0230.JPG


Dette flotte arrangement kunne ikke have løbet så flot af stablen hvis ikke Gurus mor havde hjulpet til.
Men der var konstant fart over hende så det nær ikke var lykkedes at få et billede af hende :-)

DSC_0234.JPG


Klinten smiler til os alle

DSC_0239.JPG


Vores alle sammens PB Helsinge og Fru Grethe

DSC_0241.JPG


Angus og Campisten´s bedre halvdel :lol: får sig en god snak

DSC_0247.JPG


GGF Kamado og Podane får sig en grillsnak

DSC_0249.JPG


Madsentry og dejlige Dejbjerg

DSC_0250.JPG


Skaal-um overvejer et stykke pizza mere

DSC_0259.JPG


Morfar er dyb koncenteret

DSC_0261.JPG


Skaal-um og Prorege

DSC_0269.JPG


2 unge mænd, som jeg desværre ikke ved hvad alias de går under.

DSC_0264.JPG


På et tidspunkt blev himlen meget, meget mørk

DSC_0262.JPG


Og himlen åbnede sine sluser, så i hast blev der sat pavilloner op

DSC_0280.JPG


Fru Guru og Josefine ser på mens pavillonerne sættes op

DSC_0281.JPG


Og så var det tid til det store kagebord

DSC_0284.JPG


DSC_0285.JPG


DSC_0286.JPG


DSC_0287.JPG


DSC_0288.JPG


DSC_0289.JPG


DSC_0290.JPG


DSC_0291.JPG


DSC_0292.JPG


DSC_0293.JPG


DSC_0295.JPG


DSC_0296.JPG


DSC_0298.JPG


DSC_0299.JPG


Mums hvor var de gode .......jeg smagte et lille stykke af næsten alle slags :oops: så jeg ved de var gode.

Tusind tak for en dejlig eftermiddag i Skærød.

Tak for snakken, til jer jeg nåede, at få hils rigtigt på, og resten,........ det var super at møde jer. .1%¤

Tusind tak til Johnny og hans team for god mad.

Og en særlig tak til Johnny og Bettina for at have overskud til at huse alle os, samt en særlig tanke til Johnnys, mor som var blæksprutten igår.

Og så dappede undertegnede af til Jylland igen

DSC_0302.JPG

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#2 » 16. jul 2012, 14:34

Hej bjærge, dejligt at få hilst på en af mine favorit skribenter :-)
Gode billeder der flot viser at der var fuldt gang i den fra start til slut, må dog med rette lige sige at min kone godt nok er taget på fast gerning i køkkenet (der plejer hun ikke at komme?) men hendes primære opgave var nu på standen med TupperWare.
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#3 » 16. jul 2012, 14:44

gundersen skrev:Hej bjærge, dejligt at få hilst på en af mine favorit skribenter :-)
Gode billeder der flot viser at der var fuldt gang i den fra start til slut, må dog med rette lige sige at min kone godt nok er taget på fast gerning i køkkenet (der plejer hun ikke at komme?) men hendes primære opgave var nu på standen med TupperWare.


He he. Da kan jeg ellers hilse dig og sige, at hun sagde til mig: " nu kan han da se jeg også kan vaske op" :lol: :lol: :lol:

Så det er hermed afsløret :lol: :lol: :lol:

Ja jeg på trods af det hav af billeder jeg fik taget, fik jeg ikke standene med.
Håber der er andre der har fotos af dem.

Brugeravatar

BURNER
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#4 » 16. jul 2012, 14:53

Dejlige billeder Bjærge.... !!!

...er jeg den eneste der godt lige kunne spise et (ekstra) stykke kage nu ??? :oops:
Med venlig hilsen

Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#5 » 16. jul 2012, 15:05

BURNER skrev:Dejlige billeder Bjærge.... !!!

...er jeg den eneste der godt lige kunne spise et (ekstra) stykke kage nu ??? :oops:


Nej det er du ikke Nicolai :-)
Jeg kunne godt snuppe en ny runde lige på stedet.
Imponerende så kreative folk havde været, og lidt flovt, at jeg ikke selv kom med nogen :oops: Men det gik vist også uden .1%¤


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#6 » 16. jul 2012, 15:26

Skønne billeder fra en dejlig dag.
Man kan sagtens fornemme stemningen ud fra dine billeder.

Tak for snakken :-D
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#7 » 16. jul 2012, 16:12

belleboskop skrev:Skønne billeder fra en dejlig dag.
Man kan sagtens fornemme stemningen ud fra dine billeder.

Tak for snakken :-D


Tak for din søde kommentar.

Og selv tak for snakken, selv om det blev alt for kort som vanligt

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#8 » 16. jul 2012, 16:32

Rigtig gode billeder af en dejlig dag - tak for hyggeligt samvær
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

lractbird
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2878

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#9 » 16. jul 2012, 16:36

Det er simpelthen bare FOR ærgerligt at man ikke kunne deltage i dette spektakulære ædegilde bare fordi man skal passe hund for familien :evil:

Jeg kan helt klart se at man gik glip af noget ved ikke at være der!!
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#10 » 16. jul 2012, 16:40

angus skrev:Rigtig gode billeder af en dejlig dag - tak for hyggeligt samvær


Tusind tak Inge :-D

Dejligt endelig at snakke med dig ansigt til ansigt, efter ca 4 års mailen frem og tilbage :-D .1%¤

Håber dælme ikke, der går så mange år igen :-)
Senest rettet af bjærge 16. jul 2012, 16:47, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#11 » 16. jul 2012, 16:42

lractbird skrev:Det er simpelthen bare FOR ærgerligt at man ikke kunne deltage i dette spektakulære ædegilde bare fordi man skal passe hund for familien :evil:

Jeg kan helt klart se at man gik glip af noget ved ikke at være der!!


Så kan du lære det ....Carl. [smilie=bluecolorz5_pdt_05.gif] :lol: :lol: :lol:

Du gik glip af alletider ædegilde og super hyggelig snak med en masse gode GG ér .1%¤ .1%¤ .1%¤

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#12 » 16. jul 2012, 16:55

bjærge skrev:
DSC_0290.JPG



Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!
Senest rettet af BS_Sweden 16. jul 2012, 17:00, rettet i alt 1 gang.
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#13 » 16. jul 2012, 17:00

BS_Sweden skrev:
DSC_0290.JPG


Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!
Senest rettet af bjærge 16. jul 2012, 17:11, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#14 » 16. jul 2012, 17:05

bjærge skrev:
BS_Sweden skrev:
DSC_0289.JPG

Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!

det er et forkert billede. Det er den oveni er. 290
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#15 » 16. jul 2012, 17:13

BS_Sweden skrev:
bjærge skrev:
BS_Sweden skrev:
DSC_0289.JPG

Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!

det er et forkert billede. Det er den oveni er. 290



Håber det er den rigtige nu :-)

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#16 » 16. jul 2012, 17:15

bjærge skrev:
BS_Sweden skrev:
bjærge skrev:
BS_Sweden skrev:
DSC_0289.JPG

Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!

det er et forkert billede. Det er den oveni er. 290



Håber det er den rigtige nu :-)

det er det :) Mmmmm
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#17 » 16. jul 2012, 17:40

Hej bjærge :-)

Fantastisk gode og dejlige stemningsbilleder fra årets havefest. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#18 » 16. jul 2012, 18:00

Fred skrev:Hej bjærge :-)

Fantastisk gode og dejlige stemningsbilleder fra årets havefest. .1%¤


Tak skal du have Fred :-D

Og tak for pizza stykkerne. :-D

Brugeravatar

MartinM
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1709

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#19 » 16. jul 2012, 18:16

Der er juleaften, nytårs aften, og så er der dagen hvor billederne fra årets havefest ryger online. Nøj det ser godt ud :savl2:
/Martin

Primo Oval XLWeber One Touch 57Weber Smokey JoeOutdoorchef City GrillBjørn Teddy

Brugeravatar

Dejbjerg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#20 » 16. jul 2012, 18:24

Vi (madsentry og jeg) takker også for en hyggelig dag, med en masse lækker mad og god grillsnak :)
/Lena

Nu med blog: www.frkbbq.dk
Like min facebook side og få updates fra bloggen www.facebook.com/frkbbq

Medlem, samt dommerudd. v. KCBS
Medlem af WBQA

Grillpark: Big Green Egg, samt weber

Brugeravatar

Grillkulmule
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1355

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#21 » 16. jul 2012, 19:12

Det ser ud til at ha´ været endnu en perfekt havefest, øv igen at det lige var den weekend hvor jeg skulle på min årlige Basel tur. :-(
/Jackie
Billede

En dårlig fisketur er altid bedre end en god dag på arbejde.


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1327

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#22 » 16. jul 2012, 19:30

Det ser ud til at have været en dejlig dag .1%¤
Havde det nu ikke været så langt væk :-( ville jeg også gerne have været med.
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Brugeravatar

Campist
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 235

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#23 » 16. jul 2012, 19:58

Hej til alle der var med og tak for en dejlig dag sammen med jer.
Nu til noget helt andet, de kødboller i sauce der blev serveret, hvor skal jeg lede efter opskriften?

Hilsen Lars
PRIMO kamado xl
Artiforno Stenovn
Weber 57
Jbi forlænger
Weber 47 med støbejernsrist
Outdoorchef City grill (til campingbrug)
Cadac carie chef
Weber smokie Joe
Auplex mini

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#24 » 16. jul 2012, 20:15

Campist skrev:Hej til alle der var med og tak for en dejlig dag sammen med jer.
Nu til noget helt andet, de kødboller i sauce der blev serveret, hvor skal jeg lede efter opskriften?

Hilsen Lars


De var bare rigtig gode, det er opskriften på Drunken Idaho Roast du kan finde her:http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=3723
Istedet for stegen i skiver var det små grillede hakkebøffer og grillede peber frugter i sovsen.
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

StufMeister
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#25 » 16. jul 2012, 20:32

Dejligt med ansigter på folk, for nu kan jeg se set var Dejbjerg og Madsentry der første gang præsenterede mig for en Big Green Egg og hele kamado verdenen, og fik overbevist min kone om at vi skulle have en kamado istedet for en Weber Performer.

De udstillede og præsenterede ved Bauhaus i Næstved :-)

og hvor ser der dog ud til at have været en dejlig dag.
Weber OTG 57
BGE L plus diverse tilbehør

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#26 » 16. jul 2012, 21:19

Jeg er glad for at se at jeg ikke er gået glip af noget ved at melde afbud :oops:


Super billeder Jette........ maden og hyggen ser ud til at være i verdensklasse..... men det kagebord er da også lige til at falde i svime over...... man skal da vidst ikke tælle kalorier sådan en dag som den :mrgreen:

håber at jeg kommer med en anden gang :-)
Venlig Hilsen
Lars
outdoor chef "ascona"
performer med gastænding
jbi "juleforhøjer"
genesis e-310 med spyd
ProQ Excel 20
lukket grill til pattesvin
1x1,5mtr. åben grill

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1546

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#27 » 16. jul 2012, 21:24

gundersen skrev:
Campist skrev:Hej til alle der var med og tak for en dejlig dag sammen med jer.
Nu til noget helt andet, de kødboller i sauce der blev serveret, hvor skal jeg lede efter opskriften?

Hilsen Lars


De var bare rigtig gode, det er opskriften på Drunken Idaho Roast du kan finde her:http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=3723
Istedet for stegen i skiver var det små grillede hakkebøffer og grillede peber frugter i sovsen.


Uha de var gode (spiste 4 :oops: ), men da Hr Gundersen præsenterede kyllingelår så var jeg for langsom og nåede det ikke vrææææl.
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#28 » 16. jul 2012, 21:28

prorege skrev:
gundersen skrev:
Campist skrev:Hej til alle der var med og tak for en dejlig dag sammen med jer.
Nu til noget helt andet, de kødboller i sauce der blev serveret, hvor skal jeg lede efter opskriften?

Hilsen Lars


De var bare rigtig gode, det er opskriften på Drunken Idaho Roast du kan finde her:http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=3723
Istedet for stegen i skiver var det små grillede hakkebøffer og grillede peber frugter i sovsen.


Uha de var gode (spiste 4 :oops: ), men da Hr Gundersen præsenterede kyllingelår så var jeg for langsom og nåede det ikke vrææææl.


Sig til i forvejen hvis du skulle komme forbi Bjæverskov så laver jeg nogle som du kan smage :P
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

PODANE
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 458

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#29 » 16. jul 2012, 22:10

Ja tak til Bjærge for dejlige billeder og tak til familien på "guruvej" for at lægge hus til denne dejlige fest og tak for en lang men dejlig weekend på Ramløse skole med først PB og dernæst Fred hvor vi så kunne afslutte på mere end behørig grillfacon hos Johnny og familien
....PODANE....
Zik Zak Pølsesnak

Weber fordi stål er for metalfolk og urtepotter for tøser

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#30 » 16. jul 2012, 23:10

Nøj for en dejlig fest, bage og pølsekursus i har haft, ærgeligt at der er så langt 160 km - på knallert :-? hver vej.
Kunne ellers være rart at sætte ansigt på alle alias`erne.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#31 » 17. jul 2012, 08:16

larslyn skrev:Jeg er glad for at se at jeg ikke er gået glip af noget ved at melde afbud :oops:


Super billeder Jette........ maden og hyggen ser ud til at være i verdensklasse..... men det kagebord er da også lige til at falde i svime over...... man skal da vidst ikke tælle kalorier sådan en dag som den :mrgreen:

håber at jeg kommer med en anden gang :-)


Ja jeg var da godt nok ked af du måtte melde afbud :-(

Men vi må ses en anden gang, og det kagebord...............amen altså det gav lige lidt til side hankene :savl2: og det må så lige traves væk.....men pyt det var det værd. .1%¤

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1727
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#32 » 17. jul 2012, 08:41

Rigtigt gode billeder Bjærge....

en super dejlig weekend med med PB og Fred og en fantastisk afslutning i Johnny´s have

Brugeravatar

Emneforfatter
bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#33 » 17. jul 2012, 12:27

John.R skrev:Rigtigt gode billeder Bjærge....

en super dejlig weekend med med PB og Fred og en fantastisk afslutning i Johnny´s have


Mange tak :-D

Ja og vejret var jo godt ....på trods af en bette byge :lol:

Brugeravatar

sgatke
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#34 » 17. jul 2012, 21:33

Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!


Hvis det er den rektangulære kanelkage med det dejlige tykke lag glasur, så var det min bedre halvdel (GrillMissen :-D ) som havde begået den.

Opskriften er her.
KAGE
125 gr smeltet margarine
400 gr mel
2 tsk natron
400 gr sukker
2 tsk kanel (ikke kanel-sukker)
0,5 L kærnemælk

Alle ingredienser blandes sammen og bages i en lille bradepande ved 200 grader i ca. 30 minutter (tid afhænger naturligvis af størrelsen på bradepanden)

GLASUR
80 gr smeltet margarine
250 gr flormelis
2 tsk vanilie
1 spsk kakao
4-5 spsk varm kaffe

Kagen er god at bage dagen før så glasuren rigtig kan nå at sætte sig.

God fornøjelse og tak til alle der var med til at gøre havefesten så god.
Gundersen, det var ubetinget de bedste kyllingelår jeg nogensinde har smagt.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#35 » 18. jul 2012, 01:34

sgatke skrev:
Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!


Hvis det er den rektangulære kanelkage med det dejlige tykke lag glasur, så var det min bedre halvdel (GrillMissen :-D ) som havde begået den.

Opskriften er her.
KAGE
125 gr smeltet margarine
400 gr mel
2 tsk natron
400 gr sukker
2 tsk kanel (ikke kanel-sukker)
0,5 L kærnemælk

Alle ingredienser blandes sammen og bages i en lille bradepande ved 200 grader i ca. 30 minutter (tid afhænger naturligvis af størrelsen på bradepanden)

GLASUR
80 gr smeltet margarine
250 gr flormelis
2 tsk vanilie
1 spsk kakao
4-5 spsk varm kaffe

Kagen er god at bage dagen før så glasuren rigtig kan nå at sætte sig.

God fornøjelse og tak til alle der var med til at gøre havefesten så god.
Gundersen, det var ubetinget de bedste kyllingelår jeg nogensinde har smagt.

den ja!
Takker mange gange for opskriften. Den må prøves snart!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?


Koontz
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 800

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#36 » 21. jul 2012, 12:55

Hvis man ikke lige kan skaffe kærnemælk, hvad kan så bruges?




sgatke skrev:
Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!


Hvis det er den rektangulære kanelkage med det dejlige tykke lag glasur, så var det min bedre halvdel (GrillMissen :-D ) som havde begået den.

Opskriften er her.
KAGE
125 gr smeltet margarine
400 gr mel
2 tsk natron
400 gr sukker
2 tsk kanel (ikke kanel-sukker)
0,5 L kærnemælk

Alle ingredienser blandes sammen og bages i en lille bradepande ved 200 grader i ca. 30 minutter (tid afhænger naturligvis af størrelsen på bradepanden)

GLASUR
80 gr smeltet margarine
250 gr flormelis
2 tsk vanilie
1 spsk kakao
4-5 spsk varm kaffe

Kagen er god at bage dagen før så glasuren rigtig kan nå at sætte sig.

God fornøjelse og tak til alle der var med til at gøre havefesten så god.
Gundersen, det var ubetinget de bedste kyllingelår jeg nogensinde har smagt.
/Koontz

Brugeravatar

Bjørn Nielsen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 635

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#37 » 21. jul 2012, 15:02

Koontz skrev:Hvis man ikke lige kan skaffe kærnemælk, hvad kan så bruges?


Ja se, så må du ud at finde en gedebuk og malke [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Senest rettet af Bjørn Nielsen 21. jul 2012, 15:04, rettet i alt 1 gang.
Stol aldrig på en mager kok !!!!!!!!

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#38 » 21. jul 2012, 15:03

[quote="Koontz"]Hvis man ikke lige kan skaffe kærnemælk, hvad kan så bruges?

Alle surmælksprodukter kan bruges, hvis du ikke kan skaffe kærnemælk. :-)
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


Koontz
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 800

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#39 » 22. jul 2012, 17:00

Har nu lavet denne kage, og får det bare overhovedet ikke til at ligne den fra festen, mangler der ikke noget i kageopskriften?

Kakao eller eller lign?
For det er vel den der var i alubakke

download/file.php?id=38831&mode=view


sgatke skrev:
Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!


Hvis det er den rektangulære kanelkage med det dejlige tykke lag glasur, så var det min bedre halvdel (GrillMissen :-D ) som havde begået den.

Opskriften er her.
KAGE
125 gr smeltet margarine
400 gr mel
2 tsk natron
400 gr sukker
2 tsk kanel (ikke kanel-sukker)
0,5 L kærnemælk

Alle ingredienser blandes sammen og bages i en lille bradepande ved 200 grader i ca. 30 minutter (tid afhænger naturligvis af størrelsen på bradepanden)

GLASUR
80 gr smeltet margarine
250 gr flormelis
2 tsk vanilie
1 spsk kakao
4-5 spsk varm kaffe

Kagen er god at bage dagen før så glasuren rigtig kan nå at sætte sig.

God fornøjelse og tak til alle der var med til at gøre havefesten så god.
Gundersen, det var ubetinget de bedste kyllingelår jeg nogensinde har smagt.
/Koontz


Koontz
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 800

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#40 » 22. jul 2012, 17:04

Koontz skrev:Har nu lavet denne kage, og får det bare overhovedet ikke til at ligne den fra festen, mangler der ikke noget i kageopskriften?

Kakao eller eller lign?
For det er vel den der var i alubakke

download/file.php?id=38831&mode=view

Selv efter en time i ovnen på 200 er den stadig ikke færdig?


sgatke skrev:
Hvem lavede denne chokoladekage og kan man få opskriften? Nøj den var god!


Hvis det er den rektangulære kanelkage med det dejlige tykke lag glasur, så var det min bedre halvdel (GrillMissen :-D ) som havde begået den.

Opskriften er her.
KAGE
125 gr smeltet margarine
400 gr mel
2 tsk natron
400 gr sukker
2 tsk kanel (ikke kanel-sukker)
0,5 L kærnemælk

Alle ingredienser blandes sammen og bages i en lille bradepande ved 200 grader i ca. 30 minutter (tid afhænger naturligvis af størrelsen på bradepanden)

GLASUR
80 gr smeltet margarine
250 gr flormelis
2 tsk vanilie
1 spsk kakao
4-5 spsk varm kaffe

Kagen er god at bage dagen før så glasuren rigtig kan nå at sætte sig.

God fornøjelse og tak til alle der var med til at gøre havefesten så god.
Gundersen, det var ubetinget de bedste kyllingelår jeg nogensinde har smagt.
/Koontz

Brugeravatar

sgatke
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#41 » 22. jul 2012, 17:13

Hej Koontz
Det er den rigtige kage i forhold til opskriften.
Det er en 'kanelkage', ikke en Chokoladekage :-D

Jeg synes det lyder mærkeligt hvis den ikke er færdig efter en time ved 200 grader. Bruger du varmluft? Det gør vi...

Hvis den stadig giver problemer må jeg få GrillMissen til at lave en ny kage, og holde øje med hendes fremgangsmåde. Det betyder jo at jeg er nødt til at spise kagen også, men jeg ofrer mig gerne :savl2:

En anden bruger har skrevet til mig omkring glasuren. Et lille trick er, at røre den sammen i gryden ved svag varme. Det skulle efter sigende gøre konsistensen lidt bedre.


Koontz
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 800

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#42 » 22. jul 2012, 17:19

sgatke skrev:Hej Koontz
Det er den rigtige kage i forhold til opskriften.
Det er en 'kanelkage', ikke en Chokoladekage :-D

Jeg synes det lyder mærkeligt hvis den ikke er færdig efter en time ved 200 grader. Bruger du varmluft? Det gør vi...

Hvis den stadig giver problemer må jeg få GrillMissen til at lave en ny kage, og holde øje med hendes fremgangsmåde. Det betyder jo at jeg er nødt til at spise kagen også, men jeg ofrer mig gerne :savl2:

En anden bruger har skrevet til mig omkring glasuren. Et lille trick er, at røre den sammen i gryden ved svag varme. Det skulle efter sigende gøre konsistensen lidt bedre.



Hehe ja den med kanelen har jeg fanget;) men ved simpelthen ikke hvad jeg gør forkert. jeg har en alm. ovn. Den hævede flot op, og da jeg tog den 1ste ud efter 35 min. gik der ikke længe før den faldt sammen, så ind med den igen.

Den anden fik 45 min. og var også "dødbagt" som hun siger herhjemme....
Vedhæftede filer
20120722_170311.jpg
Noget har jeg gjort forkert??
/Koontz

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#43 » 22. jul 2012, 20:23

sgatke skrev:
Jeg synes det lyder mærkeligt hvis den ikke er færdig efter en time ved 200 grader. Bruger du varmluft? Det gør vi...
.

Du skrev nu også kun en halv time i den oprindelige opskrift. Jeg gav den ca 45min men fik god farve i kagen så den lignede og smagte !
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

sgatke
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#44 » 23. jul 2012, 11:33

I går aftes fik jeg overtalt GrillMissen til at bage kanelkagen igen.
Denne gang prøvede jeg at holde øje med hvad hun gjorde.

Opskriften jeg tidligere har skrevet, blev fulgt tæt på 100%
Eneste forskel jeg lurede var, at der blev brugt teskeer med top til vanilien. Men her i huset er vanilie højt på listen over yndlingskrydderier (næsten på linie med bacon) :-D så det er i orden at der bruges meget vanilie.
Efter 30 minutter i ovnen, stak vi i kagen med en kniv og kunne se den skulle have lidt mere. Da den havde fået 36 minutter totalt, tog vi den ud af ovnen. Altså tæt på de 30 minutter jeg oprindeligt skrev :-)
Koontz: Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre at den ikke er færdig efter 60 minutter. Måske er din bradepande tykkere?

Jeg har prøvet at vedhæfte et par billeder som måske giver indtryk af farve og konsistens undervejs.


EDIT: Billederne kommer åbenbart ind i omvendt rækkefølge - beklager. Håber det giver mening alligevel.
Vedhæftede filer
foto 5.JPG
Kanelkagen efter den har stået natten over. Bemærk at farven er blevet noget mørkere - og der er forsvundet flere stykker :)
foto 5.JPG (158.41 KiB) Vist 6487 gange
foto 4.JPG
Sådan ser kanelkagen ud. Den falder lidt ned så snart den kommer ud af ovnen, men jeg synes ikke den falder totalt sammen.
foto 4.JPG (159.44 KiB) Vist 6487 gange
foto 3.JPG
Kagen, lige efter den er taget ud af ovnen (36 minutter i varmluft ovn).
foto 3.JPG (156.99 KiB) Vist 6487 gange
foto 2.JPG
Glasur klar til at blive smurt på kagen.
foto 2.JPG (115.64 KiB) Vist 6487 gange
foto 1.JPG
Kagen, før den kommer i ovnen.
foto 1.JPG (148.15 KiB) Vist 6487 gange

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1727
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#45 » 25. jul 2012, 09:56

sgatke skrev:I går aftes fik jeg overtalt GrillMissen til at bage kanelkagen igen.
Denne gang prøvede jeg at holde øje med hvad hun gjorde.

Opskriften jeg tidligere har skrevet, blev fulgt tæt på 100%
Eneste forskel jeg lurede var, at der blev brugt teskeer med top til vanilien. Men her i huset er vanilie højt på listen over yndlingskrydderier (næsten på linie med bacon) :-D så det er i orden at der bruges meget vanilie.
Efter 30 minutter i ovnen, stak vi i kagen med en kniv og kunne se den skulle have lidt mere. Da den havde fået 36 minutter totalt, tog vi den ud af ovnen. Altså tæt på de 30 minutter jeg oprindeligt skrev :-)
Koontz: Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre at den ikke er færdig efter 60 minutter. Måske er din bradepande tykkere?

Jeg har prøvet at vedhæfte et par billeder som måske giver indtryk af farve og konsistens undervejs.


EDIT: Billederne kommer åbenbart ind i omvendt rækkefølge - beklager. Håber det giver mening alligevel.


Takker for opskriften må sige den kage den smager jo pragtfuldt :) glemte at tage et billede af den men tog et dagen efter og der havde vist været mus i den

IMAG0911.jpg

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Grillgurus havefest 2012

Indlæg#46 » 25. jul 2012, 10:07

John.R skrev:
Takker for opskriften må sige den kage den smager jo pragtfuldt :) glemte at tage et billede af den men tog et dagen efter og der havde vist været mus i den

IMAG0911.jpg

ved ikke hvilken men en af ingredienserne gør at den på mystisk vis forsvinder meget hurtigt! Forstår det ikke :)
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#47 » 25. jul 2012, 14:19

Kanel i den rette mængde i en skærekage, er ret vanedannende. :-D

Husk, at give skærekagen et chok, når i tager den ud af ovnen eller allerhelst grille. :-)

Disciplinen går ud på, at holde skærekagen ca. 20 cm. over et fast underlag og derefter slippe med begge hænder, så den klasker i underlaget, chokket gør, at kagen bliver "stående" og ikke falder sammen. :-)

Skærekager, hvor man gerne vil have en pæn overflade, kan man med fordel vende om, på et stykke bagepapir, så overfladen bliver rigtig pæn og lige over det hele, når kagen er kølet helt af vendes den om og glasuren monteres. :-) (billeder følger senere i dag.)

NB. Mht. Om en skærekage er bagt tilstrækkelig, så er det en go' ide, at føle på midten af kagen - med fingerspidserne, føles den blød og pløveret er den ikke bagt tilstrækkelig, men føles den lidt skumgummiagtig og kommer op igen når man trykker forsigtig, så er den bagt tilstrækkelig. :-)
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Re: Grillgurus havefest 2012

Indlæg#48 » 25. jul 2012, 16:25

sgatke's GrillMiss havde bagt en fantastisk god kage til Guruens havefest og den måtte jo naturligvis prøves på grillen, da skærekager bliver bedre i en grill end i en ovn. :-) - netop pga. den højere luftfugtighed der er udenfor. :-)
Kagen stilles på den gennemvarme bagesten.

IMG_0261_800x600.jpg

Bages ved 180 grader i 35 min. og gives straks et chok.

IMG_0263_800x600.jpg

Vendes derefter om på et stykke bagepapir - HUSK, at drysse lidt sukker på kagen inden den vendes om, da bagepapiret ellers hænger fast i toppen. (se resultatet lidt længere nede i indlæget) :-?

IMG_0264_800x600.jpg

Kom aluformen på igen for at bevarer den dejlige fugtighed i kagen, formen tages af når kagen er helt kølet af.
En skærekage afgiver utrolig meget fugt og denne fugt er meget vigtig for holdbarheden samt det, at den er dejlig svampet i flere dage (hvis man ka' holde snitterne af den) fugten vil kagen begynde at suge til sig igen, under afkølingsprocessen, derfor er det "vigtig", at monterer formen igen. :-)

IMG_0265_800x600.jpg

UPS, havde jeg husket, at drysse lidt sukker på toppen, var det ikke sket, men pyt skidt, der kommer jo glasur på. :-D
Bemærk dog - trods forglemmelsen den lige overflade på den dejlige kage. :-)

IMG_0284_800x600.jpg


Tak til GrillMissen for en knaldhammerende god og meget nem opskrift på en super god og lækker skærekage. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Tilbage til "Fotos fra Grillguru arrangementer"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst