Min anden dag i Bella...

Se eller gense fotos fra de mange Grillguru arrangementer
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2794
Kontakt:

Min anden dag i Bella...

Indlæg#1 » 31. jan 2010, 22:21

Nok en dag med mange mennesker, bl.a. en fabrikant af bageplader af lava, som gerne vil have testet en plade med bageplade på den ene side og en stegeplade med saftrille på den anden...Mere om den senere. Det blev også til lidt indkøb i dag, et par rubs af Steven Raichlin og en sæk kul.
Bella 002.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Re: Min anden dag i Bella...

Indlæg#2 » 31. jan 2010, 23:37

Hov, den stege/bageplade af lava lyder rigtig spændende.

Så kan du da ikke bare skrive ..Mere om den senere. :shock:

Det skal være nu. :wink:
Robert

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Min anden dag i Bella...

Indlæg#3 » 31. jan 2010, 23:47

der står godt ikke meget, men måske det er denne fabrikant. http://www.lavasten.dk/
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2794
Kontakt:

Re: Min anden dag i Bella...

Indlæg#4 » 31. jan 2010, 23:55

Robert.A skrev:Hov, den stege/bageplade af lava lyder rigtig spændende.

Så kan du da ikke bare skrive ..Mere om den senere. :shock:

Det skal være nu. :wink:


Jah... Faktisk tænkte jeg lidt på, om man kunne skabe sig et behov for en sten at stege på...
Bagesten er godt, men stegesten? Med saftrille? Men jeg er nået frem til, at det jo nok er ret lækkert. Grill stegen på stenen, skær den ud og læg den tilbage på stenen sammen med tilbehør, som skal holdes varmt og bær den ind på bordet. Det lyder jo meget godt, ikk!? Stenen passer i en 57 cm grill og en standard 60 cm ovn i ens komfur. Fabrikanten vil kontakte mig i næste uge for at lave en test og det bliver jo spændende. Referat følger.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Min anden dag i Bella...

Indlæg#5 » 1. feb 2010, 07:01

Spændende nyt :D

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2794
Kontakt:

Re: Min anden dag i Bella...

Indlæg#6 » 4. feb 2010, 17:48

Robert.A skrev:Hov, den stege/bageplade af lava lyder rigtig spændende.

Så kan du da ikke bare skrive ..Mere om den senere. :shock:

Det skal være nu. :wink:


Fabrikanten kommer her i morgen kl. 12 og så skal vi prøve stegestenen med culottesteg og bagestenen med pizza. Jeg lagde stenen i kamado i går og hævede temp. til 400 g.
Stenen kan klare varmen. En pizza kom på, da kamado var nede på knap 300 g. Men stenen var tydeligvis stadig varmere, så jeg måtte til den lokale kineser. :lol: Men øvelse gør jo mester. Jeg lagde en pizza til på og brændte også den. Efter kinamad var kamado nede på 200 g, så en calzone blev lagt på under opvasken. 12 min. efter var den gylden i bunden, men kunne godt bruge lidt mere bruning ovenpå. Så try, try and try again som en eller anden sagde engang. Den blev varmet i ovnen idag og var en glimrende frokost. Indlæg følger efter seancen i morgen.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Fotos fra Grillguru arrangementer"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst