Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Se eller gense fotos fra de mange Grillguru arrangementer
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#1 » 26. jun 2009, 23:42

Her er lidt usorterede fotos fra dagens strabadser...

Der kommer mange flere lidt senere, så hold øje med denne tråd.

Der er nu bagt 150 stk kuvertbrød, lavet 2,5 kg supermørt kød i BBQ sauce og marineret 3 kg kalkunstykker. Der ligger 50 bøffer i chilimarinade, og grisen på 22,9 kg er velankommet. 10 kg kartoffelsalat og et bjærg af grøntsager ligger klar til imorgen...

Her er lidt stemningsbilleder fra idag:

Ritt og manden velankommet og kiggede forbi sammen med Burner

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

1/3 af den dej der blev slået op til de 150 boller.

Billede

Grisen er ankommet og placeret i mit hjemmelavede køleskab

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Breaking news:

Kamado har slidt og slæbt så dem der kommer til fest imorgen kan få deres krydderier... Jøsses. Bilen lå med slagside...! Aldrig før har jeg set så mange krydderier. Man skulle tro Kamado havde tømt hylderne i samtlige kryddeributikker på nettet... For han slæbte kassevis og posevis ind til vejning og fordeling...

Billede

Dr. BBQ er altså et godt krydderi.

Flere foto lige om lidt...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#2 » 27. jun 2009, 00:09

Så er pattegrisen kommet på grillen!!!

Det er et syn der kræver mange billeder! Jeg er målløs!

Se selv:

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Hva' siger i så!

Nu er grisen på grillen. Temperaturen klippefast på 200F og der er lige åbnet en flaske rødvin for at fejre DANMARKS FØRSTE HELSTEGTE PATTEGRIS (PÅ KAMADO XL).

Er livet ikke dejligt.... ;-)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

BURNER
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#3 » 27. jun 2009, 00:29

Hvor ser det vildt ud...

Jeg glæder mig utroligt meget til at se (og smage) resultatet...
Med venlig hilsen

Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#4 » 27. jun 2009, 04:48

04:40:

Har lige justeret lidt på luften til grillen, da den var faldet over natten til 160 grader F.

Det dufter helt sindssygt!

Hvor er det bare en flot flot morgen...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#5 » 27. jun 2009, 06:37

Det ser da ud til at vi godt kunne ha taget en gris der var lidt størrer -Gg-


Det ser godt ud guru , glæder mig til at se/smage det færdige resultat .
Mvh. Carsten

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#6 » 27. jun 2009, 07:03

Ja, nummeret større ville også sagtens kunne være på grillen.

Denne lille sag på 22,9 kg kunne uden problemer lægges direkte på risten. Benene er ikke engang snørret sammen...

Der kunne sagtens være 2 hele svinekamme som vi talte om... ;-)
(Men der kommer jo kun 73 idag...)

Lykkes vores eksperiment med grisen, åbner det jo en helt ny catering verden...

Lever grill og gris om aftenen og tænd op. Kom tilbage næste dag til spisetid og skær den ud... Næsten for nemt, ik?
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#7 » 27. jun 2009, 07:24

det ser rigtig spændende ud.
håber at I får alletiders dag ( ja det kan vel ikke undgås :-) )
ærgrer mig lidt over at jeg ikke havde tid til at deltage i dag.
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#8 » 27. jun 2009, 07:48

Du skal være evigt velkommen til at kigge forbi, hvis tidsplanen levner plads...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#9 » 27. jun 2009, 07:51

Glæder mig til flere foto fra træffet. hvor ville jeg gerne have været med - men arbejdet kalder.
Håber i får en forrygende dag med masser af sol og sommer.
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør

Brugeravatar

pepsi_max
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 407
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#10 » 27. jun 2009, 07:57

Ja i må ha en rigtig god dag, og vi glæder os til at se ENDNU flere billeder :lol:

Spis lige et stykke af den pattegris for mig .... :D
/Rikke
Nu med ny grill ! ! !
Outdoorchef Ascona 570
Smokey Joe gold - One Touch Gold 57 "Nu med termometer i låget" - KingStone ätna
JBI forlænger Er alle fortid

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#11 » 27. jun 2009, 08:29

Det ser vildt lækkert ud - Vi er på vej om få minutter :D :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#12 » 27. jun 2009, 08:44

Jeg er viiiiiildt imponeret af den øf Guru har lagt på Kamadoen :shock:

Og jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer senere på dagen.

Og så vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig fest.

Jeg er meget ærgerlig over at jeg ikke selv kan deltage, men billed reportagerne kan dog milde det.

Så jeg glæder mig til at se masser af billeder af Årets store sommerfest :D

Mange varme hilsener til jer alle :D

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#13 » 27. jun 2009, 09:08

Billede

Godmorgen

Så er det tid til at kigge til grisen for første gang siden midnat.

Den har ligget på 200F hele natten

Billede

Nøj! Det er vildt spændende. Grisen ser ud til at have sovet godt hele natten ;-)

Billede

Nu hæves varmen til 350F - måske højere så grisen kan blive færdig til kl. 13.00

Info:

Grisen vejer 22,9 kg, og er Dansk opdrættet.
Den er af landrasen + Yorkshire.
Hun er vokset op i Gørløse - hos Poul - og slagtet på Kosakgården i Slangerup i Tirsdags.
Den har hængt i kølerum indtil igår hvor den blev sprøjte-saltet og ridset.

Hvis man skal gøre noget, skal man gøre det ordentligt!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#14 » 27. jun 2009, 09:16

Det ser sgu godt ud drenge!

I må ha' en rigtig god og hyggelig dag.

Jeg vil køre på job..... :roll:
.../holmer

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#15 » 27. jun 2009, 09:23

Looooooool jeg måtte lige ned til kamadoen for at orientere mig om 200 fahrenheit. det vil sige den har kørt i ca 8½ time ved ca 93 grader :shock:

Det er da slow der vil noget [smilie=pdt_aliboronz_31.gif] glæder mig godt nok meget til forsættelsen, det er da helt vildt spændende :D

Med venlig hilsen

Brugeravatar

HenrikB
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1518

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#16 » 27. jun 2009, 10:18

Rigtig god fornøjelse. Det tegner til et brag af en sommerfest.
Roskilde Festival bliver det rene bankospil i sammenligning :lol: :lol: :lol:
Med venlig hilsen
Henrik

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#17 » 27. jun 2009, 11:23

Uha hvor vi glæder os :savl2:
Det er sq god Bbq stil
Håber ikke at det hele er spist op. da vi først lander ved 3 tiden
SES
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#18 » 27. jun 2009, 11:35

der er slet ikke nogen misundelse her fra [smilie=bluecolorz5_pdt_06.gif] mums det ser godt ud
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#19 » 27. jun 2009, 11:44

Her er seneste update

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#20 » 27. jun 2009, 11:57

har lige ført et termometer ind .... det var som at stikke
i en bakke smør! Mørt mørt MØRT!!!!!!

Brugeravatar

chrille
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 209
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#21 » 27. jun 2009, 12:09

Pu-ha, det ser lækkert ud. Masser af misundelige tanker her fra det østjyske! :)
Håber I får en dejlig dag - vejret er i hvert fald perfekt og grisen ser perfekt ud

Brugeravatar

Bøge
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 73

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#22 » 27. jun 2009, 16:51

Det ser alt for lækker ud. Alle ingredienserne til en god fest er til stede.

Læg endelig masser af billeder på nettet, så vi andre også kan følge lidt med i festlighederne.

I ønskes rigtig god fest og velbekomme herfra.

Mvh.

Bøge
Weber Go-Anywhere

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#23 » 27. jun 2009, 16:57

Mums det ser da ud til at øffe bliver/blev rigtig godt :D

Det glæder jeg mig til at høre mere om :D

Med venlig hilsen

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#24 » 27. jun 2009, 18:06

...holddaop :shock: helstegt grissebasse :savl1: :savl1: :savl1: :savl1: :savl1:

.....jeg er slet, slet ikke misundelig :mrgreen: ........... :evil: .........på ingen måde :wink: ...........håber at i får en rigtig god dag/aften/nat :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Re: Forberedelser til Guruens havefest 27.06.2009

Indlæg#25 » 27. jun 2009, 18:20

Guruen skrev:Ja, nummeret større ville også sagtens kunne være på grillen.

Denne lille sag på 22,9 kg kunne uden problemer lægges direkte på risten. Benene er ikke engang snørret sammen...

Der kunne sagtens være 2 hele svinekamme som vi talte om... ;-)
(Men der kommer jo kun 73 idag...)

Lykkes vores eksperiment med grisen, åbner det jo en helt ny catering verden...

Lever grill og gris om aftenen og tænd op. Kom tilbage næste dag til spisetid og skær den ud... Næsten for nemt, ik?



ja men det findes nu allerede en marineret patte gris i lukket grill der drejer rundt man henter den om morgnen og vupti så står den og passer sig selv meget populært her nede mener slagteren har ca 20 grille til det så nogen ryger der afsted
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Tilbage til "Fotos fra Grillguru arrangementer"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster