Varmerøget kylling

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1884
Kontakt:

Varmerøget kylling

Indlæg#1 » 16. dec 2020, 08:05

Så fik jeg prøvet at lave en varmerøget kylling i min borniak BBDS-150 BBQ, den har ligget i en saltlage som bestod af salt, brun farin, hvidløgs granulat og laurbærblade og derefter røget 65-75 grader i 4 timer også fik den lige 20 min i ovnen ved 200 grader

Nøj den smager godt og er super saftig

IMG_7311.png


IMG_7308.jpeg


IMG_7315.jpeg


IMG_7305.jpeg


IMG_7238.jpeg


IMG_7299.jpeg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 229

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#2 » 16. dec 2020, 09:45

Ser rigtig godt ud. Hvem har ikke lyst til at sætte tænderne i den
Hilsen Henning
Aabenraa


nicolai.k
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 509

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#3 » 16. dec 2020, 13:29

Ser super godt ud . Jeg ville godt smage .

Hvilken røgsmag brugte du ?
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1884
Kontakt:

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#4 » 17. dec 2020, 09:37

Henning W Pedersen skrev:Ser rigtig godt ud. Hvem har ikke lyst til at sætte tænderne i den


Takker, den var også rigtigt god ikke sidste gang den bliver lavet :-D
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1884
Kontakt:

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#5 » 17. dec 2020, 09:39

nicolai.k skrev:Ser super godt ud . Jeg ville godt smage .

Hvilken røgsmag brugte du ?


Den er saltet i en saltlage der bestod af
Pr liter vand:
92 gram salt
25 gram brun farin
5 gram hvidløgs granulat
1 stk laurbærblad

Den er røget med en blandning af bøg og rødel 50/50
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


nicolai.k
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 509

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#6 » 17. dec 2020, 14:48

Tror du man vil kunne lave noget der ligner på en pillegrill på røg program ?
Det er ca 78 grader
Nicolai

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1884
Kontakt:

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#7 » 17. dec 2020, 18:53

nicolai.k skrev:Tror du man vil kunne lave noget der ligner på en pillegrill på røg program ?
Det er ca 78 grader


Det skulle du nok kunne, måske lidt røgsmuld i en bakke eller lignende til supplering og ved de ca 78 grader så bliver den jo nok færdigtilberedt samtidig
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2982

Re: Varmerøget kylling

Indlæg#8 » 22. dec 2020, 17:20

nicolai.k skrev:Tror du man vil kunne lave noget der ligner på en pillegrill på røg program ?
Det er ca 78 grader


Du skal nok bare passe på den ikke får for længe. Kylling er jo meget magert og bliver tørt hvis det bliver gennemstegt.

Jeg ville nok tage temperaturen på kyllingen og tage den af ved 70grader .

/THomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster