Hjemmelavede bløde løg

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#1 » 26. mar 2017, 21:21

Der blev også produceret lidt bløde løg hos "Torp Hjemmeproduktion"
Startede med 4 kg. løg som blev pillet og halveret og skåret i skiver derefter en dygtig klat margarine i panden og så løg på svitesede dem lidt og kom så ½ dl. vand på så blev løgene vend rundt i panden i 10-15 min ved jævn varme.
Efter de var kølet af blev de vacumpakket i poser a 125 gr. = i alt 20 poser. Hver pose indeholder ca. 35 gr. margarine og 90 gr. bløde løg.
Følger en lille billedserie om forløbet og det færdige resultat.

PT - bløde løg 1.JPG


PT - bløde løg 2.JPG


PT - bløde løg 3.JPG


PT - bløde løg 4.JPG


PT - bløde løg 5.JPG


PT - bløde løg 6.JPG



.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 479

Re: Hjemmelavede bløde læg

Indlæg#2 » 26. mar 2017, 21:36

Både de bløde og de ristede ser lækre ud - hvor længe kan de holde sig?

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjemmelavede bløde læg

Indlæg#3 » 26. mar 2017, 21:40

Christian1986 skrev:Både de bløde og de ristede ser lækre ud - hvor længe kan de holde sig?

De bløde løg er røget i fryseren, så de kan holde længe.

De ristede løg som får lov at køle helt ned inden jeg pakker dem har jeg haft i køleskabe i +6 måneder uden problemer.
Det er meget vigtigt at de får lov at køle helt af, da de ellers vil blive bløde, så du kan lade dem stå på køkkenbordet et par timer inden du pakker dem.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3098

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#4 » 27. mar 2017, 06:49

Lækkert Torp, du må have tudet hele formiddagen :lol:
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#5 » 27. mar 2017, 09:26

prause skrev:Lækkert Torp, du må have tudet hele formiddagen :lol:

Det generer ikke mig at ordne løg, men resten af huset tuedede det meste af dagen. :-)


.
Torp Hedehusene


CraweN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#6 » 27. mar 2017, 10:08

Hvad bruger du til at lave dine labels? en dymo?

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#7 » 27. mar 2017, 13:39

CraweN skrev:Hvad bruger du til at lave dine labels? en dymo?

Det ligner almindelig print på klister-labels (altså almindelig printer men "specielt" papir)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤


CraweN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#8 » 27. mar 2017, 19:44

Sandholm skrev:
CraweN skrev:Hvad bruger du til at lave dine labels? en dymo?

Det ligner almindelig print på klister-labels (altså almindelig printer men "specielt" papir)


du har nok ret... tak for hjælpen :-D


jensa49
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 46

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#9 » 27. mar 2017, 21:19

"en dygtig klat margarine"
20 poser á 35 gram margarine?? 700 gram??
Er det korrekt?
Mvh
Jens A

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#10 » 28. mar 2017, 21:15

jensa49 skrev:"en dygtig klat margarine"
20 poser á 35 gram margarine?? 700 gram??
Er det korrekt?

Det passer meget godt.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjemmelavede bløde løg

Indlæg#11 » 28. mar 2017, 21:16

CraweN skrev:Hvad bruger du til at lave dine labels? en dymo?

Det er etiketter på A4 ark som jeg laver i et tekstbehandlingsprogram og sætter på.


.
Torp Hedehusene

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst