Laks og Ørred

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Laks og Ørred

Indlæg#1 » 24. jan 2017, 07:21

Er lige i gang med at røge en laks og en Ørred her har de fået de første 8 timer

2017-01-23 16.25.25.jpg
2017-01-23 16.25.30.jpg


2017-01-23 09.34.40.jpg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3013

Re: Laks og Ørred

Indlæg#2 » 24. jan 2017, 17:54

Det ser rigtig dejligt ud.
Where there's smoke... There's laughter.


Sørensen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Laks og Ørred

Indlæg#3 » 24. jan 2017, 18:46

Hej John

Det ser lækkert ud. Er det kold eller varm røg? Og hvor mange gange giver du fiskene?

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Re: Laks og Ørred

Indlæg#4 » 25. jan 2017, 07:08

prause skrev:Det ser rigtig dejligt ud.


Tak Prause :-D

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Re: Laks og Ørred

Indlæg#5 » 25. jan 2017, 07:10

Sørensen skrev:Hej John

Det ser lækkert ud. Er det kold eller varm røg? Og hvor mange gange giver du fiskene?


Du skal lige huske på det er en Borniak røgovn jeg bruger

Det er koldrøg
Men har brugt ca 3 1/2 - 4 liter smuld
De har fået 13 timer i min Borniak da det er halestykkerne

Da jeg røg hele sider fik de 22 Timer ca 6-7 liter smuld vil jeg skyde på
Senest rettet af John.R 25. jan 2017, 07:17, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Re: Laks og Ørred

Indlæg#6 » 25. jan 2017, 07:12

Så blev de færdige

2017-01-24 13.21.30.jpg

2017-01-24 13.32.21.jpg

2017-01-24 13.32.33.jpg

2017-01-24 13.32.38.jpg

2017-01-24 13.35.17.jpg


TimDk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 16

Re: Laks og Ørred

Indlæg#7 » 25. jan 2017, 09:05

Det ser virkelig lækkert ud

Brugeravatar

lractbird
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2878

Re: Laks og Ørred

Indlæg#8 » 25. jan 2017, 17:53

Hej John. Det ser godt ud.
Hvordan er din saltningsproces foregået? Lagesaltning, eller tør?

Nu ved jeg ikke hvorfra din laks kommer, men jeg vil gerne slå et slag for at man boykotter norsk opdrættet laks, da de er opdrættet under stærkt kritisable forhold og med brug af mange kemikalier der bl. a. ødelægger vilde laks og leveforholdende for bl. a. torsk og rejer i de områder hvor de opdrættes. Deres sundhedsværdi er stærkt tvivlsom.
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1725
Kontakt:

Re: Laks og Ørred

Indlæg#9 » 25. jan 2017, 20:40

lractbird skrev:Hej John. Det ser godt ud.
Hvordan er din saltningsproces foregået? Lagesaltning, eller tør?

Nu ved jeg ikke hvorfra din laks kommer, men jeg vil gerne slå et slag for at man boykotter norsk opdrættet laks, da de er opdrættet under stærkt kritisable forhold og med brug af mange kemikalier der bl. a. ødelægger vilde laks og leveforholdende for bl. a. torsk og rejer i de områder hvor de opdrættes. Deres sundhedsværdi er stærkt tvivlsom.


Hej Carl
De er lagesalte 80 gram salt og 1 spsk sukker pr liter vand i et døgn og udvandet i 20 min

Laksen kommer fra inco og ørreden fra rema1000

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster