Lidt pålæg til jul

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Lidt pålæg til jul

Indlæg#1 » 3. nov 2015, 13:07

Nu er det jo snart ved at være jul så må man jo sørge for der er fyldt op i lageret :)

Så der er blevet lavet lidt Sylte og Peberrullepølse og Chili Rullepølse af nakkefilet :)

2015-10-31 07.45.52.jpg


2015-10-31 07.45.59.jpg


2015-10-31 07.46.06.jpg


2015-10-31 07.46.12.jpg


2015-10-31 07.49.10.jpg


2015-10-31 08.50.24.jpg


2015-11-03 11.23.12.jpg


2015-11-03 12.12.03.jpg


Nu er temperaturen jo med os så det må være tid til Spegepølser, Bacon og lidt Røget Mørbrad
Senest rettet af John.R 3. nov 2015, 13:35, rettet i alt 1 gang.
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Grillmave
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 142

Re: Lidt pålæg til jul

Indlæg#2 » 3. nov 2015, 13:17

Rigtig produktiv du er .1%¤

Har du en opskrift på sylten?
Med venlig hilsen

- Jesper


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 712

Re: Lidt pålæg til jul

Indlæg#3 » 3. nov 2015, 13:28

Det ser virkelig godt ud - godt håndværk!
hilsen
Jesper

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt pålæg til jul

Indlæg#4 » 3. nov 2015, 13:38

Grillmave skrev:Rigtig produktiv du er .1%¤

Har du en opskrift på sylten?


Det er PB Helsinges opskrift som du finder her http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=3879&hilit=sylte
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Lidt pålæg til jul

Indlæg#5 » 3. nov 2015, 19:45

Øj jeg satte gerne tænderne i den rullepølse.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Lidt pålæg til jul

Indlæg#6 » 3. nov 2015, 19:59

Midt i debatten om forarbejdet kød, er det herligt at se at de danske charcuteri traditioner trives i bedste velgående - det ser rigtigt godt ud.

Ps. god løsning med den store sylte.

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster