Portionslavede cheesecakes


Emneforfatter
WildJack
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Portionslavede cheesecakes

Indlæg#1 » 22. nov 2014, 14:15

Jeg har nogle metalringe på 7.5cm i diameter, som jeg gerne vil bruge til at lave nogle cheesecakes i. Når jeg ser på nettet, og hos bageren ser de helt perfekte ud i kanterne, så det simple spørgsmål er blot hvordan jeg sikrer mig at ringene slipper cheesecaken. Dette både mht smørrelse eller andet, samt om der tidsmæssigt er et ideelt tidspunkt et løfte ringen af.

Mine tanker er følgende:

1. Jeg kan selvfølgelig smøre metalringen, men er bange for at det kan ses tydeligt på kagen, som i farve selvfølgelig gerne skal stå skarpt med den mørke bund, det hvide ostemasse, samt den sandsynligvis røde kirsebærgele på toppen.
2. Jeg vil gerne lave en del kager, men såfremt de første skal serveres om 24 timer, og de næste om 48 timer, så er jeg meget i tvivl om jeg skal lade dem stå i ringen indtil jeg skal bruge dem, modsat bagerne som har taget dem ud når de stor på køl i forretningen, men som så oftest har noget tyndt plastik omkring dem til at holde formen.


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1345

Re: Portionslavede cheesecakes

Indlæg#2 » 22. nov 2014, 16:38

Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster