Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?


Emneforfatter
slorup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?

Indlæg#1 » 3. nov 2014, 12:52

Hej alle GG'ere,

Smag er som bekendt noget subjektivt, men hvad er jeres erfaringer med de bedste chili sorter til en hjemmelavet Hot Sauce?

Enhver tosse kan lave en latterlig stærk (og dermed for mig ubrugelig) sauce. Jeg er mere ude efter en chili (eller kombo af disse om nødvendig) der smager af noget, har styrke og kan rent praktisk bruges i madlavning.

Kan den dyrkes hjemme er det at foretrække.

Kan nogen derfor give tips om en Hot Sauce opskrift?

Pft og mvh,
Søren

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1736
Kontakt:

Re: Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?

Indlæg#2 » 3. nov 2014, 13:26

Jeg har ikke selv haft lavet den endnu men købt den og er helt vild med den og selv børnene spiser den
Der er godt nok ikke nogle bestemte chili sorter i den andet en milde og lidt stærke
Firebreather – hot chilisauce den er lige tilpas og kan bruges til stort set alt

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?

Indlæg#3 » 3. nov 2014, 14:24

Som du selv så fornuftig siger enhver tosse kan lave en og bare fyre mega stærk chili i .

En chili for mig er en smag og en styrke derfor må det store spørgsmål være hvad styrke er du til .

Jeg har dyrke en del chili i år og dem der er sindsyg stærke er mest bare til show de er alt for stærke efter min mening til at bruge i andet ind en gryderet .

Den jeg selv laver og som der er godt hammer på er lavet af lemon chili , der er flere der har smagt den og siger den er rigtigt god


Emneforfatter
slorup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Re: Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?

Indlæg#4 » 5. nov 2014, 06:54

Tak for svarene. @Tibbil: Ville man kunne lokke nogle lemon chili frø ud af dig evt?

Brugeravatar

havnefogeden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 497

Re: Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?

Indlæg#5 » 8. nov 2014, 07:14

slorup skrev:Tak for svarene. @Tibbil: Ville man kunne lokke nogle lemon chili frø ud af dig evt?


Du kan købe noget der ligner her
http://fuglebjerggaard.dk/netbutik/inde ... ath=43_154
Give a man a gun and he can rob a bank!
Give a man a bank an he can rob the World !!!


Primo Oval XL......Proud to be the only ceramic grill Made in The USA!!!


Morten[/color]


Toftrup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 141

Re: Bedste chili til hjemmelavet Hot Sauce?

Indlæg#6 » 10. nov 2014, 11:01

Hvis jeg evt. havde nogle ekstrem stærke chillier, ville jeg nok vælge at lave dem til chilipulver.

Der vil du kunne dosere Ganske fint uden det bliver for overdrevet.

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster