Jeg lader det altid blive i samme pose. Så er jeg sikker på der ikke er fare for bakterier o.lign.
MEN det kan du self. også sikre med super hygiegne.
Når jeg så skal bruge maden, så smider jeg det i håndvasken i varmt vand. Så er alt gelantinen hurtigt flydende igen og kan enten tømmes ud eller bruges til sauce.
Vi skal på camping på bornholm med familen. 4 vogne i alt. 9 voksne og 6 børn.
Vi har 2 madaftener og til den ene ligger spareribs allerede klar i fryseren nu.
Vi tager dem med i en mad flamingo kasse, frosne. Når vi så har madaften, så fylder vi varmt vand ned i kassen til dem og så tager dem op når de er tøet op.
Det turde jeg ikke hvis de var ompakket, men jeg er også lidt en kylling med det

Så er det bare at åbne dem og hælde gelantinen fra, duppe dem og give dem lidt mere BBQ sauce. Når bage kartoflerne kommer af grills så kan de jo passenden komme ned i flamingo kassen, der så er varme kasse, imens benene glasseres.