Morras skrev:Hej
Havde tænkt mig at lave en spegepølse af oksekød her i weekenden, da jeg har fået en del oksekød.
Havde tænkt mig noget i dur af 75%okse og 25% spæk.
Har en krydderiblanding fra Indasia hvor jeg så vil tilsætte lidt chili.
Men hvad med evt hvidløg, feta... .? Kan man putte det i?
Eller hvad har i et par fif til en oksespegepølse.
/M
Du kan putte mange ting i, dog vil jeg ikke anbefale noget, som er fugtigt/vådt. Væden skal jo fordampe igen.
Men f.eks. hakket hvidløg, gule sennepskorn, tørrede tomater (hakket), hel sort peber, kommen, fennikelfrø, tørret timian osv.
Så er det "bare" at praktisere antydningens kunst, for du kan jo ikke smage det til

Jeg formoder, at der er salt i din Indasiablanding, så pas på med at tilsætte salte ting som feta...
FINN
KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster
http://www.skaal-um.dk