Tilbered Grisehoved til Sylte

Brugeravatar

Emneforfatter
Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Tilbered Grisehoved til Sylte

Indlæg#1 » 22. dec 2013, 21:01

Jeg har lagt et ½ grisehoved samt noget skank til optøning til sylte.
Hvor meget skal der gøres ved hovedet indet det koges? Skal jeg skære ørerne af, hvad med tænder ?
Jeg har før lavet sylte men kun af skank, så det er debut med grishovedet da det naturligvis fulgte med grisen :-)
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Tilbered Grisehoved til Sylte

Indlæg#2 » 22. dec 2013, 21:46

Jeg plejer at fjerne tryne, øjne og ørerne, fjern også hjernen hvis den er der, den giver en grumset suppe.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Re: Tilbered Grisehoved til Sylte

Indlæg#3 » 22. dec 2013, 22:31

Tryne? Er det med tænder og heler pivetøjet :-)
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Tilbered Grisehoved til Sylte

Indlæg#4 » 23. dec 2013, 09:47

Nancke skrev:Tryne? Er det med tænder og heler pivetøjet :-)

Nej det er kun "stikkontakten" :-)


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Re: Tilbered Grisehoved til Sylte

Indlæg#5 » 23. dec 2013, 11:35

"stikkontakten" :-) HI HI
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron