Så skal der laves PP

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Så skal der laves PP

Indlæg#1 » 5. jul 2013, 22:20

Nu vil jeg også prøve at lave Pulled Pork. En nakkefilet på 2 kg er sprøjtet i marinade og gnedet ind i rub. Jeg satser på den skal have 12-14 timer så for at den kan blive klar til imorgen kl 18 står jeg op kl 04 i nat og sætter den over, jeg skal lave den på min Genesis.
Vedhæftede filer
image.jpg
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 514
Kontakt:

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#2 » 5. jul 2013, 22:28

kambiri skrev:Nu vil jeg også prøve at lave Pulled Pork. En nakkefilet på 2 kg er sprøjtet i marinade og gnedet ind i rub. Jeg satser på den skal have 12-14 timer så for at den kan blive klar til imorgen kl 18 står jeg op kl 04 i nat og sætter den over, jeg skal lave den på min Genesis.


Den ser lidt flad ud, er den skåret op? Tror godt du kan give den alt det krydderi den kan trække uden den tager skade af det. Held og lykke med projektet.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#3 » 5. jul 2013, 22:32

Den er også lidt oval, men jeg har ikke skåret i den, den er taget lige ud af boxen fra slagteren. Den har fået 340g rub til 2kg kød!!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#4 » 5. jul 2013, 22:33

Ja den ser godt nok meget flad ud. Har du gjort noget ved den eller er det måden billedet er taget på?
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#5 » 5. jul 2013, 22:38

BS_Sweden skrev:Ja den ser godt nok meget flad ud. Har du gjort noget ved den eller er det måden billedet er taget på?


Billedet gør at den ser mere oval ud end den er Brian men jeg har ikke gjort noget ved den. Men det er ud fra formen at jeg gætter på 12-14 timer.
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


exzos
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#6 » 6. jul 2013, 05:57

Kom gerne med billeder af opsætning i grillen osv :-)

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta
Weber Genesis E-330
Weber Q120
Weber Smokey Joe

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#7 » 6. jul 2013, 07:23

ImageUploadedByTapatalk1373086535.988925.jpg


Opsætningen er lige til: Jeg har lagt et 15 cm langt bøgestykke mellem flavour bars så det ligger op af den brænder der er tændt(yderste højre brænder) jeg har fjernet den ene rist og rykket den anden ind på midten så jeg kan fjerne eller vende træet hvis det passer mig. Min vandbakke er desværre lige 5mm for høj til at stå på bars'ene så risten hviler på den, men det er vist i småtings afdelingen. Jeg har valgt at undlade brugen af min iGrill lige her i starten og kører Old School med mit gamle kød-probe-termometer. Det kommer i senere ;-)
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


exzos
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#8 » 6. jul 2013, 08:01

Hvorfor ikke lade den stå helt ude i venstre side? Bliver den ikke påvirket af brænderen når den står så tæt

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta
Weber Genesis E-330
Weber Q120
Weber Smokey Joe

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#9 » 6. jul 2013, 08:10

Simpelt: Bøgestykket passer mellem to bars, helt yderst ville det falde igennem. Det virker nu også efter planen, det ligger og oser stille og roligt, har lige været ude og vende det så det giver et nyt skud røg. Når det er færdig med at give røg (efter ca 3 timer gætter jeg på det holder) tror jeg mængden passer, det er ikke alle i huset der er lige tosset med røgsmag(-;
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#10 » 6. jul 2013, 08:59

Status efter 3t15m røg afsluttet, kernetemp: 54grader!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#11 » 6. jul 2013, 09:02

Helt perfekt... Den skulle gerne ligge omkring 60-65 grader i mange timer...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


exzos
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#12 » 6. jul 2013, 09:09

Det er stegen jeg snakker om, at ligge helt til venstre :-)
Den ene bliver da påvirket af og ligge under den ene brænder? Men okay, træet dækker måske lidt for det

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta
Weber Genesis E-330
Weber Q120
Weber Smokey Joe

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#13 » 6. jul 2013, 09:53

exzos skrev:Det er stegen jeg snakker om, at ligge helt til venstre :-)
Den ene bliver da påvirket af og ligge under den ene brænder? Men okay, træet dækker måske lidt for det

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta

Ha ha ja okay! Et godt grundlag er vel at vi taler om det samme:-) men godt set! Nu hvor røgen er færdig kunne det da være en ide at tænde brænderen i midten og slukke den højre, på den måde flytter jeg varmen ind under stegen?
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#14 » 6. jul 2013, 09:54

Guruen skrev:Helt perfekt... Den skulle gerne ligge omkring 60-65 grader i mange timer...


Takker! Rart at vide det ikke er helt ved siden af. Det er jo første gang jeg laver det!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#15 » 6. jul 2013, 11:07

ImageUploadedByTapatalk1373101415.378248.jpg


Så er stegen pumpet med smeltet smør og iGrill'en er på! Én på kernetemperaturen og én på grillrummet så jeg kan følge med i om den er gået ud, det blæser en lille smule og med ét blus på 1/4 går den gerne ud, så nu står den ovre på den anden side af huset i læ(-;
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#16 » 6. jul 2013, 11:10

Temperaturen er da rigelig høj, du kan godt sænke den til 100 - 110 `C.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#17 » 6. jul 2013, 12:42

Temperaturen på grillrummet kan du ikke regne med da den sidder lige over brænderen som en vagt!
ImageUploadedByTapatalk1373107340.227425.jpg
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Så skal der laves PP

Indlæg#18 » 6. jul 2013, 18:40

Blev det så godt? :D
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#19 » 6. jul 2013, 19:34

Det blev bare super godt! Den ramte 95 grader kl 16:20 så det var lidt tidligere end jeg havde håbet. Jeg tog den af og pakkede den i stanniol og et håndklæde og lagde den ned i en thermokasse. Den holdt fin temperatur mens jeg bagte boller og snittede salat.
ImageUploadedByTapatalk1373132049.350344.jpg

ImageUploadedByTapatalk1373132063.384454.jpg
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#20 » 6. jul 2013, 22:19

ImageUploadedByTapatalk1373141907.657011.jpg


Dejlig svampet og lækkert! Det er sku ikke sidste gang jeg laver sådan en batch!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#21 » 6. jul 2013, 22:33

BTW: bonusinfo til gasfolket, det var en helt ny 10kg kosan letvægtsflaske jeg satte på grillen og den har brugt 2,1kg gas på ca 12 timer
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#22 » 6. jul 2013, 23:54

Der er en helt klar fejl som du lige må rette op på til næste gang. ALT for meget af det grønne i den PP burger! :D
Da jeg lavede på min spirit 310 på ca 18 timer brugte jeg 2.2kg. Ret imponerende!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#23 » 7. jul 2013, 07:17

BS_Sweden skrev:Der er en helt klar fejl som du lige må rette op på til næste gang. ALT for meget af det grønne i den PP burger! :D
Da jeg lavede på min spirit 310 på ca 18 timer brugte jeg 2.2kg. Ret imponerende!


Ja næste gang bliver det med en hjemmelavet agurkesalat istedet for "salat-simpel", er ikke fan af coleslaw.

Jeg havde nok også brugt mindre gas hvis jeg kunne ha ladet være med at løfte låget så tit;-) jeg fik et ordsprog af bruger RSK "If you'r looking you'r not cooking" (-; den husker jeg lige til næste gang!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#24 » 7. jul 2013, 07:39

Og en ekstra bonus var at min søn på lidt over et år, ikke tidligere har spist så meget kød som han gjorde i går aftes!
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Kai
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 72

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#25 » 7. jul 2013, 08:38

Den bonus har vi også her i huset, fik samme ret, i går.
Jeg er heller ikke vild med Slaw, serverer det med Tzaziki, det fungerer fantastisk sammen.
Kød er hovedingrediensen i næsten al mad.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Så skal der laves PP

Indlæg#26 » 8. jul 2013, 15:39

Jeg har allerede mod på en ny omgang PP, men er der nogen der har prøvet med en "sommer-rub" jeg tænker på en blanding af fx persille, lime, ingefær, purløg, hvidløg, sort/hvid peber, rørsukker og røget salt? Og så bare spraye den med æblecidereddike under den sidste del af stegningen?
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster