kambiri skrev:Nu vil jeg også prøve at lave Pulled Pork. En nakkefilet på 2 kg er sprøjtet i marinade og gnedet ind i rub. Jeg satser på den skal have 12-14 timer så for at den kan blive klar til imorgen kl 18 står jeg op kl 04 i nat og sætter den over, jeg skal lave den på min Genesis.
BS_Sweden skrev:Ja den ser godt nok meget flad ud. Har du gjort noget ved den eller er det måden billedet er taget på?
exzos skrev:Det er stegen jeg snakker om, at ligge helt til venstre![]()
Den ene bliver da påvirket af og ligge under den ene brænder? Men okay, træet dækker måske lidt for det
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta
Guruen skrev:Helt perfekt... Den skulle gerne ligge omkring 60-65 grader i mange timer...
BS_Sweden skrev:Der er en helt klar fejl som du lige må rette op på til næste gang. ALT for meget af det grønne i den PP burger!![]()
Da jeg lavede på min spirit 310 på ca 18 timer brugte jeg 2.2kg. Ret imponerende!
Tilbage til "Opskrifter & billeder"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster