Robert.A skrev:Føj, hvor ser det godt ud.
Der kan man tale om at tålmodighed belønnes.
altho64 skrev:Jeg har selv et par af disse "tingester" liggende i fryseren, og har tænkt meget på at kold-ryge en af dem!!!
Skærer du alt benet fra når du udbener den?
Robert.A skrev:Rigtig lækkert![]()
Den salte smag fortager sig yderligere med tiden.
Jeg har haft en lammekølle hængende i 3 månder - den blev bare bedre og bedre.
Det er lidt et kompromis spørgsmål når du laver den slags ting.
Hvis du salter for lidt går det voldsomt ud over holdbarheden og risikoen for en evt. infektion stiger tilsvarende.
Salter du for hårdt bliver kødet uspiseligt.
Torp Hedehusene skrev:
Jeg lader den hænge i et par måneder mere![]()
.
Den er på køl under saltning og under modning.Robson skrev:Hejlige et spørgsmål
Når du kommer den i saltlagen skal den så på køl?
Og modning er det også på køl![]()
Jeg skal låne en røgovn af en gut og vil igang med en kølle og slag fra et vildsvin
Torp Hedehusene skrev:Robert.A skrev:Rigtig lækkert![]()
Den salte smag fortager sig yderligere med tiden.
Jeg har haft en lammekølle hængende i 3 månder - den blev bare bedre og bedre.
Det er lidt et kompromis spørgsmål når du laver den slags ting.
Hvis du salter for lidt går det voldsomt ud over holdbarheden og risikoen for en evt. infektion stiger tilsvarende.
Salter du for hårdt bliver kødet uspiseligt.
Jeg lader den hænge i et par måneder mere
.
Tilbage til "Opskrifter & billeder"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster