Røget filet


Emneforfatter
Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Røget filet

Indlæg#1 » 18. mar 2017, 07:31

Så blev der lavet røget filet til pålæg.
20170316_195804.jpg

20170316_195926.jpg
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2505

Re: Røget filet

Indlæg#2 » 18. mar 2017, 08:45

Det ser dejligt ud - ret mildt røget eller er det billederne der snyder?
Where there's smoke... There's laughter.


Emneforfatter
Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Re: Røget filet

Indlæg#3 » 18. mar 2017, 09:26

De er røget i 3 1/2 time i min borniak ved ca 35 grader, hvilket giver en mild røgsmag, men som er lidt kraftigere end når man køber røget filet.
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5492

Re: Røget filet

Indlæg#4 » 18. mar 2017, 11:32

lækkert :-)


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2505

Re: Røget filet

Indlæg#5 » 18. mar 2017, 20:39

Stokholm1000 skrev:De er røget i 3 1/2 time i min borniak ved ca 35 grader, hvilket giver en mild røgsmag, men som er lidt kraftigere end når man køber røget filet.

Tak.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Røget filet

Indlæg#6 » 19. mar 2017, 15:53

Den ser rigtig flot ud... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst