Hjælp til spansk skinke
: 18. jul 2018, 21:11
Hej Folkens,
Vi har lidt uventet fået fingrene i en spansk skulderskinke fra sortfodssvin.
Det stiller os i to problemer.
For det første bor vi en varm lejlighed uden kælder, så hvad gør vi med opbevaring? Er køleskabet en lovlig løsning?
For det andet, hvordan går man i kødet på sådan en fyr. Man kunne selvfølgelig købe en holder og en kniv, og gøre det korrekt, men er der nogen der ved om man kan få en slagter til det, om man kan udbene den eller lignede. Vi har ikke lige en festlig lejlighed hvor det giver mening at sætte den på bordet.
Håber meget at i kan hjælpe.
På forhånd tak
Vi har lidt uventet fået fingrene i en spansk skulderskinke fra sortfodssvin.
Det stiller os i to problemer.
For det første bor vi en varm lejlighed uden kælder, så hvad gør vi med opbevaring? Er køleskabet en lovlig løsning?
For det andet, hvordan går man i kødet på sådan en fyr. Man kunne selvfølgelig købe en holder og en kniv, og gøre det korrekt, men er der nogen der ved om man kan få en slagter til det, om man kan udbene den eller lignede. Vi har ikke lige en festlig lejlighed hvor det giver mening at sætte den på bordet.
Håber meget at i kan hjælpe.
På forhånd tak