Nordjysk rygeguru der kan hjælpe med røg til svin


Emneforfatter
Dmmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Nordjysk rygeguru der kan hjælpe med røg til svin

Indlæg#1 » 2. sep 2016, 18:33

Ja, situationen er at jeg pt. har to grise gående. Luksusproblemet er bare at de vokser sig større og større og derfor kun nærmer sig alderen hvor man skal finde ud af hvor meget bacon der sidder på dem.

I den anledning kunne jeg især her første år bruge noget hjælp til at få røget bacon, skinke, mørbrad osv., da vi ikke har ovn eller viden til det. Vi bor selv i Egense og det ville være rart hvis vi ikke skulle til den anden ende af landet, vi kan selvfølgelig finde et stykke kød som tak ^^,

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster