Hjælp til røget oksefilet

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Hjælp til røget oksefilet

Indlæg#1 » 13. maj 2016, 21:06

Jeg går og overvejer at lave noget røget oksefilet.
Er der nogen der har prøvet det, jeg tænker her på saltetider, hvile tider og røget tider.
<Kom frisk med input gode som ikke så gode oplevelser med fremstilling af røget oksefilet.
Havde tænkt mig at koldrøge den.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

danma
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 73
Kontakt:

Re: Hjælp til røget oksefilet

Indlæg#2 » 14. maj 2016, 09:23

Hej. Jeg har prøvet at røget kalvefile 2 gange efter samme opskrift som til bacon, og det smager godt.
Mon ikke også man kan gøre sådan med oksefile ?
Mvh dan
Vedhæftede filer
20160102_154737.jpg


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 387

Re: Hjælp til røget oksefilet

Indlæg#3 » 14. maj 2016, 18:40

Her er brugt samme opskrift som til bacon og det er super til mig.

Sendt fra min LG-D855 med Tapatalk
Forhandler af DPG Pillegrill samt tilbehør.
Forhandler af Borniak røgeovne og tilbehør.

Brugeravatar

Emneforfatter
Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjælp til røget oksefilet

Indlæg#4 » 14. maj 2016, 19:19

Takker, det bliver måden jeg vil bruge, nu skal jeg bare finde en oksefilet til en fornuftig pris.


.
Torp Hedehusene

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: PB Helsinge og 1 gæst