Hjælp til fasanbryster


Emneforfatter
plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 345

Hjælp til fasanbryster

Indlæg#1 » 12. okt 2015, 09:02

Hejsa.

Jeg har skudt nogle fasaner og har tænkt mig at salte og ryge brysterne.
Planen var at koldryge dem og bruge dem som snack ved næste jagt, men kan ikke finde nogle opskrifter på dette...
Er det fordi det er en dårlig idé eller fordi jeg er den første der har tænkt tanken?

Er saltlagen den samme uanset om man varm- eller koldryger?


//Dennis


Midtfyn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hjælp til fasanbryster

Indlæg#2 » 12. okt 2015, 09:25

De skal varmryges, så er de bedst. Pluk dem og lad skindet sidde på. Evt. Lidt krydderi på.


Emneforfatter
plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 345

Re: Hjælp til fasanbryster

Indlæg#3 » 12. okt 2015, 18:58

Så må jeg prøve det.
Tak for hjælpen.


//Dennis

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster