Marinere/Lagre i ostevalle

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Marinere/Lagre i ostevalle

Indlæg#1 » 30. jul 2015, 21:45

Hey venner,

Så skal der leges! Jeg har fået 5 liter ostevalle fra Ingstrup Mejeri og planen er nu at nedsænke en culottesteg eller kalvefilet deri og lade den stå på køl så længe som muligt, op til 3 uger hvis det kan lade sig gøre (hørte om teknikken i Masterchef Grill) og nu skal det prøves(-;

Nogen der har prøvet noget lignende ?
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2738
Kontakt:

Re: Marinere/Lagre i ostevalle

Indlæg#2 » 31. jul 2015, 13:17

Har ikke hørt om metoden. Det er vel en mørningsproces, formoder jeg. Vi har tit valle i huset, så jeg følger med i dit forsøg... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst