Så blev der taget hul på skinken

Brugeravatar

Emneforfatter
Benne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304

Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#1 » 4. jun 2015, 08:33

Hej,
Så blev der taget hul på skinken som jeg har lavet over vinteren.
Den smager helt fantastisk, og der vil blive sat over til en ny så snart det bliver koldt igen :-)
Vedhæftede filer
Skinke.jpg
Mange pølsehilsner
Benne

Weber Genesis gasgrill
BGE Large
Tommerup Røgeovn
SousVide Supreme SVS


Quidam
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#2 » 4. jun 2015, 09:14

den ser godt nok dejlig ud :)

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#3 » 4. jun 2015, 09:26

FLOT - FLOT Håndværk :-) :-) :-) :savl2: :savl2: :savl2:
Torp Hedehusene

Brugeravatar

hw-web
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 627
Kontakt:

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#4 » 4. jun 2015, 14:05

Hold da helt ferie - det ser godt ud Benne - det har også været et super år for charcuteri fremstilling . . . .1%¤
i røg & damp
Henrik

Billede

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1151

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#5 » 4. jun 2015, 15:42

Hvad mener du med "bliver koldt igen"? Synes da ikke det er specielt varmt ;-)

Skinken ser supe rud.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 106

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#6 » 4. jun 2015, 19:27

Den ser godt nok lækker ud. Super flot resultat. .1%¤
Kunne du overtales til at beskrive din fremgangsmåde?
Hilsen Jens
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

danma
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 73
Kontakt:

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#7 » 30. jun 2015, 11:17

hold da op det ser lækkert ud... jeg har tænkt længe over om jeg også skulle prøve med sådan en skinke, det smager jo herligt :-)

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1715
Kontakt:

Re: Så blev der taget hul på skinken

Indlæg#8 » 1. jul 2015, 10:21

Det ser dælme godt ud :)

Kunne du ikke komme med en fremgangs måde og lidt omkring vægten på den ?
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster