Merguez


Emneforfatter
Moja
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 110

Merguez

Indlæg#1 » 22. maj 2015, 19:25

Er der nogen der har en god opskrift på Merguez pølser som de vil dele? Der ligger for så vidt en del på nettet men tænker at the bros har en opskrift der virker..

Tænker jeg skal bruge dem som den obligatoriske pølse efter ribeyen.... Skal den koges før den grilles eller skal den bare grilles op fra rå?

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1547

Re: Merguez

Indlæg#2 » 22. maj 2015, 22:38

Kan desværre ikke hjælpe med opskrift, men den marokkanske slagter Tomsgårdsvej 32, København NV, laver dem friske.

Skal have direkte på grillen ca 180 grader.

Mvh
Vedhæftede filer
Merguez.jpg
Merguez.jpg (75.94 KiB) Vist 2434 gange
Senest rettet af prorege 22. maj 2015, 22:47, rettet i alt 1 gang.
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill


Nickislagter
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Merguez

Indlæg#3 » 22. maj 2015, 22:41

Og hvis du kun har en Coop butik i nærheden er der Merqeuzpølser 4 stk til en 20kr hele maj mdr som coopkup


Simen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 75

Re: Merguez

Indlæg#4 » 25. maj 2015, 21:50

Fandt du nogensinde en god opskrift ?

Har i dag fået verdens bedste pølse, men kan desværre ikke finde en opskrift på pølsen.
Så hvis du har fundet en opskrift så må du meget gerne dele..

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster