jeg har for nogle uger siden lavet backs bacon det blev saltet sammen med 3 svinemørbrader. svinemørbraderne blev super gode til gengæld er jeg ikke tilfreds med mit bacon.... det blev absolut ikke salt nok. det lå i lagen i 4 døgn. i starten lå det i lagen med mørbraderne som jeg dog tog op noget tidligere. Mit salt kar havde lige en størrelse der gjorde at jeg kunne nøjes med 1,5 liter lage.
Nu fandt jeg et godt tilbud i dag.... og man skal jo ikke give op efter første forsøg med saltlage

lagen blev lavet med 165 gr. salt og 20 gram brun farin pr. Liter vand.
jeg tror selv den lå længe nok, men har det måske været for meget kød i forhold til mængden af lage, mit udgangspunkt var jo at lagen bare skulle dække kødet??
håber i kan hjælpe mig med svar.
På forhånd Tak.
og god weekend derude
![PDT_Aliboronz_37 [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]](./images/smilies/PDT_alc.gif)
Mvh.
Dan