Hej alle.
jeg har begivet mig ud i at begynde røgningens kunst med lidt pålæg, og kunne i den forbindele godt bruge lidt konstruktivt feedback.
Følgende er har jeg kastet mig ud i.
Bacon..
lagesaltet i 4 døgn ved 15 baume
Udvandet i 2 timer.
Hænger nu til tørre i et køleskab... tænker det skal hænge i 3 døgn...???
Koldryges så i 10 timer tilbage på køl i dagtimer og så 10 timer mere i røg.
Modne i køleskab 7 dage inden det skæres ud.
Mørbrad..
lagesaltet i 2 døgn ved 15 baume
Udvandet i 1 time.
Hænger nu til tørre i et køleskab... tænker det skal hænge i 3 døgn...???
Koldryges så i 10 timer tilbage på køl i dagtimer og så 10 timer mere i røg.
Modne i køleskab 7 dage inden det skæres ud.
Fillet..
lagesaltet i 4 døgn ved 15 baume
Udvandet i 2 timer.
Hænger nu til tørre i et køleskab... tænker det skal hænge i 3 døgn...???
Koldryges så i 10 timer tilbage på køl i dagtimer og så 10 timer mere i røg.
Modne i køleskab 7 dage inden det skæres ud.
Rullepølse..
Nakkefillet " udrullet "
Gourmet saltet i 2 døgn
Skyllet under den kolde hane.
Tørret i køleskab 1 døgn.
Koldryges 10 timer.
Laves efterfølgende som traditionelt med løg og peber.
Beklager den lange tråd... men håber på lidt kommentare.... ris /ros.??