Snor eller kødkrog


Emneforfatter
TOK
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67

Snor eller kødkrog

Indlæg#1 » 27. mar 2014, 20:08

Når i ophænger jeres røgvarer til tørring eller røgning, bruger i så snor eller kødkrog?

Og hvor plejer i at købe pågældende. Jeg tænker at bomuldssnor som man bruger til snøring bliver for tyndt?

Jeg regner primært med at røge større udskæringer som bacon, svinemørbrad og dyrekøller.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#2 » 27. mar 2014, 20:10

Nogle gange bruger jeg kødkrog og andre gange bruger jeg snor, det er som humøret er til. :-)
http://www.harald-nyborg.dk/p4619/bomul ... n-45-meter


.
Torp Hedehusene


Emneforfatter
TOK
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#3 » 27. mar 2014, 20:25

Ok, er sådan en gang bomuldssnor fødevaregodkendt, eller tager man bare lidt let på det :)

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3575

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#4 » 27. mar 2014, 20:29

Kødkrog


Koontz
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 798

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#5 » 27. mar 2014, 20:34

Lægger det på en rist.
/Koontz


Emneforfatter
TOK
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#6 » 27. mar 2014, 20:39

Risten er ikke en mulighed, da ovnen ikke er bygget efter mål der passer, og vil gerne have emnerne til at hænge :)

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1241

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#7 » 27. mar 2014, 20:44

TOK skrev:Ok, er sådan en gang bomuldssnor fødevaregodkendt, eller tager man bare lidt let på det :)

Hvis man er i tvivl kan man jo bare koge snoren inden brug. Tror ikke der er noget skadeligt i sådan en "køkkensnor"

Ib M


skuffen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#8 » 27. mar 2014, 21:06

Du kan få kødkroge rimeligt billigt i metro.


jim
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 425

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#9 » 27. mar 2014, 21:13

skuffen skrev:Du kan få kødkroge rimeligt billigt i metro.


Dem skal jeg vist lige kigge efter næste gang. Kan du huske prisen på dem?

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3575

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#10 » 27. mar 2014, 22:05

Silvan har kødkroge

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1241

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#11 » 27. mar 2014, 22:33

De kødkroge jeg anvender til fisk og kød har jeg købt hos Danishoutdoor
http://www.danishoutdoor.dk/rogeovne/ro ... -varianter


skuffen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#12 » 27. mar 2014, 23:28

jim skrev:
skuffen skrev:Du kan få kødkroge rimeligt billigt i metro.


Dem skal jeg vist lige kigge efter næste gang. Kan du huske prisen på dem?


Nej, men jeg kan huske at jeg ikke syntes det var så slemt. De hænger sammen med det øvrige køkkenudstyr (piskeris, skrællere, termometre osv).

EDIT: Men det slår nok ikke danishoutdoors 10,- for en S-krog.


agram
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Re: Snor eller kødkrog

Indlæg#13 » 28. mar 2014, 16:29

Hej
Du kan med fordel bruge hampgarn, (som den der er vist på harald nyborgs side).
Den er kraftigere og kan snilt bære 2-3 kg.
Den brugte vi i min læretid bla. til hamburgerryg og skinkespæk.
Håber at det er noget info som du kan bruge.
Mvh
Anders

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster