Koldt røget fuglebryster

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Koldt røget fuglebryster

Indlæg#1 » 19. feb 2014, 17:50

Jeg har fået lidt koldt røget edderfugle, Pipeand og Skallesluger af en jæger. Han har fået dem røget et eller andet sted ude i byen og nu kommer problemet, FÅRK hvor er de saltet. Virkelig!!!!!

Det er der selvfølgelig ikke noget at gøre ved nu, tror nok han har brokket sig.

Nu til spørgsmålet: Kan jeg sætte dem sammen med noget tilbehør der kan opveje den salte smag. Det er meningen dat skal spises som en omgang tapas.

Råd og forslag modtages!


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2778
Kontakt:

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#2 » 19. feb 2014, 18:18

kambiri skrev:Jeg har fået lidt koldt røget edderfugle, Pipeand og Skallesluger af en jæger. Han har fået dem røget et eller andet sted ude i byen og nu kommer problemet, FÅRK hvor er de saltet. Virkelig!!!!!

Det er der selvfølgelig ikke noget at gøre ved nu, tror nok han har brokket sig.

Nu til spørgsmålet: Kan jeg sætte dem sammen med noget tilbehør der kan opveje den salte smag. Det er meningen dat skal spises som en omgang tapas.

Råd og forslag modtages!

Har du prøvet at skære en strimmel af og udvande den? Det ku´da være det hjalp... :P


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


smoker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#3 » 19. feb 2014, 18:41

jeg fik for nogle år siden lavet nogle gåsebryster hvor jeg hade været lidt for rundhåndet med salt, men når de blev skåret helt tynd og fik lidt fløde peberrod med tranebær i, blev de helt spiselige

Mvh

Henning
har kul fra grillbutikken på lager


Danielwj
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 113

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#4 » 19. feb 2014, 19:02

Skær dem tyndt, og rul dem omkring noget der går godt i spænd med det salte.
Du kan også forsøge med at blende det til en cremet mouse?
Skåret tyndt, udlagt på et fad med et skivs cremefraiche dressing henover, reven parmesan og noget syltet.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#5 » 19. feb 2014, 19:48

smoker skrev:jeg fik for nogle år siden lavet nogle gåsebryster hvor jeg hade været lidt for rundhåndet med salt, men når de blev skåret helt tynd og fik lidt fløde peberrod med tranebær i, blev de helt spiselige

Mvh

Henning


Det lyder sku lækkert, har du en ide til blandingsforhold?


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


smoker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#6 » 19. feb 2014, 20:12

nej desværre, peberroden med tranebær var en man kunne købe færdig en gang, men det var ikke meget der var i bare en snært
har kul fra grillbutikken på lager

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#7 » 19. feb 2014, 20:31

Altsår en snært af peberrod?


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

aammat
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 63

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#8 » 19. feb 2014, 20:36

Jeg lufttørrede et hel moskus kølle (13 kg) som desværre endte med at være lidt for salt, den skær jeg tyndt så vi kunne bruge den til tapas.. Her synes jeg wasabi ost og grøn pesto ost med en semitørrede blommetomat var de 2 der virkede bedst, prøvede også med forskellige melon typer men vendt tilbage til de 2 oste..
Brugte noget af kødet til sandwich og her var det nemt at skjule den lidt for saltet smag og så er det ikke mere salt end at det smager godt som fingerkød til en kølig øl.. :-D


smoker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#9 » 19. feb 2014, 20:39

kambiri skrev:Altsår en snært af peberrod?


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"


nej en snært af tranebær, men en normal flødepeberrod
har kul fra grillbutikken på lager


himselfish
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#10 » 19. feb 2014, 20:57

Nu vi er ved koldrøgede edderfuglebryster... Er der nogen der har en god opskrift?

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#11 » 19. feb 2014, 21:38

himselfish skrev:Nu vi er ved koldrøgede edderfuglebryster... Er der nogen der har en god opskrift?


Det har jeg efter lørdag aften(-;(-;(-;


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#12 » 19. feb 2014, 21:38

smoker skrev:
kambiri skrev:Altsår en snært af peberrod?


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"


nej en snært af tranebær, men en normal flødepeberrod


Det skal dælme prøves!


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Benne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 306

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#13 » 20. feb 2014, 12:30

Hej alle,

Har en gang været uheldig med en gang Panchetta som blev lidt vel salt.
Den blev skåret i tynde skiver og rullet omkring kakifrugt stykker med et godt resultat :-)

Prøøøøv det
Mange pølsehilsner
Benne

Weber Genesis gasgrill
BGE Large
Tommerup Røgeovn
SousVide Supreme SVS

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#14 » 20. feb 2014, 12:35

Benne skrev:Hej alle,

Har en gang været uheldig med en gang Panchetta som blev lidt vel salt.
Den blev skåret i tynde skiver og rullet omkring kakifrugt stykker med et godt resultat :-)

Prøøøøv det

Kakifrugt er nok bedst kendt som Sharonfrugt. :-)


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#15 » 20. feb 2014, 19:37

Torp Hedehusene skrev:
Benne skrev:Hej alle,

Har en gang været uheldig med en gang Panchetta som blev lidt vel salt.
Den blev skåret i tynde skiver og rullet omkring kakifrugt stykker med et godt resultat :-)

Prøøøøv det

Kakifrugt er nok bedst kendt som Sharonfrugt. :-)


.



Fås den på den her årstid?
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#16 » 20. feb 2014, 19:55

kambiri skrev:
Torp Hedehusene skrev:
Benne skrev:Hej alle,

Har en gang været uheldig med en gang Panchetta som blev lidt vel salt.
Den blev skåret i tynde skiver og rullet omkring kakifrugt stykker med et godt resultat :-)

Prøøøøv det

Kakifrugt er nok bedst kendt som Sharonfrugt. :-)


.



Fås den på den her årstid?

Har set dem i Aldi for 1 måned´s tid siden.


:
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#17 » 20. feb 2014, 21:00

Torp Hedehusene skrev:
kambiri skrev:
Torp Hedehusene skrev:
Benne skrev:Hej alle,

Har en gang været uheldig med en gang Panchetta som blev lidt vel salt.
Den blev skåret i tynde skiver og rullet omkring kakifrugt stykker med et godt resultat :-)

Prøøøøv det

Kakifrugt er nok bedst kendt som Sharonfrugt. :-)


.



Fås den på den her årstid?

Har set dem i Aldi for 1 måned´s tid siden.


:


Super!!!!


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


Danielwj
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 113

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#18 » 20. feb 2014, 22:35

Ellers er de fast i sortimentet hos metro og gode grønthandlere, men de kan også jævnt ofte findes hos Bilka og de større kvickly/føtex'er

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Koldt røget fuglebryster

Indlæg#19 » 21. feb 2014, 06:13

Danielwj skrev:Ellers er de fast i sortimentet hos metro og gode grønthandlere, men de kan også jævnt ofte findes hos Bilka og de større kvickly/føtex'er


[THUMBS UP SIGN]


"Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster