Hjælp til røgning af kyllingebryster

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1723
Kontakt:

Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#1 » 7. dec 2013, 18:30

Jeg smagte her den anden dag noget kyllingebryst som var røget og det vil jeg selvfølgelig prøve at lave for det smagte jo rigtigt godt.

Men jeg er lidt i tvilv om saltningen af dem med hvor mange saltegraderne / Beaumé grader. de skal i og hvor lang tid de skal ha i salt lagen samt hvor mange grader de skal røges ved er der en der kunne hjælpe mig med det ?
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2430

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#2 » 7. dec 2013, 20:12

Du skal lige give lidt detaljer før du kan få gode råd.

Var det varmt- eller koldrøget ? Altså - var det som rå rg. svinemørbrad, eller færdig tilberedt, altså gennemvarmet til min. 70 graderC.
Er dit kyllingbryst fersk, altså hverken saltet eller marineret.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1723
Kontakt:

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#3 » 8. dec 2013, 09:57

PB Helsinge skrev:Du skal lige give lidt detaljer før du kan få gode råd.

Var det varmt- eller koldrøget ? Altså - var det som rå rg. svinemørbrad, eller færdig tilberedt, altså gennemvarmet til min. 70 graderC.
Er dit kyllingbryst fersk, altså hverken saltet eller marineret.


Hej Per
Jeg er ret sikker på det er varmerøget da de bare stod og skar stykker af det til smags prøver
Det er de alm købe kyllingbryster som er tilsat 8 % lage jeg har som jeg ville prøve med
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#4 » 8. dec 2013, 11:20

John.R skrev:
PB Helsinge skrev:Du skal lige give lidt detaljer før du kan få gode råd.

Var det varmt- eller koldrøget ? Altså - var det som rå rg. svinemørbrad, eller færdig tilberedt, altså gennemvarmet til min. 70 graderC.
Er dit kyllingbryst fersk, altså hverken saltet eller marineret.


Hej Per
Jeg er ret sikker på det er varmerøget da de bare stod og skar stykker af det til smags prøver
Det er de alm købe kyllingbryster som er tilsat 8 % lage jeg har som jeg ville prøve med

Når det er kyllingebryster med lage, så ville jeg tørre dem, så røgen tager bedre i mod.
Så varmrøge dem ved 80-90`C i 3-4 timer, centrumtemperaturen skal være 70`C.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1723
Kontakt:

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#5 » 8. dec 2013, 12:57

Torp Hedehusene skrev:Når det er kyllingebryster med lage, så ville jeg tørre dem, så røgen tager bedre i mod.
Så varmrøge dem ved 80-90`C i 3-4 timer, centrumtemperaturen skal være 70`C.


Tak skal du ha Torp
Der kommer lige et ? mere hvad vil du så gøre vis de er helt friske uden lage hvilke saltlage ville du så ligge dem i mht.saltgrader og tid
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#6 » 8. dec 2013, 16:17

John.R skrev:
Torp Hedehusene skrev:Når det er kyllingebryster med lage, så ville jeg tørre dem, så røgen tager bedre i mod.
Så varmrøge dem ved 80-90`C i 3-4 timer, centrumtemperaturen skal være 70`C.


Tak skal du ha Torp
Der kommer lige et ? mere hvad vil du så gøre vis de er helt friske uden lage hvilke saltlage ville du så ligge dem i mht.saltgrader og tid

Jeg ville lave dem på samme måde som en hel kylling, vedhæfter min opskrift.
KYLLING.doc
(32 KiB) Downloadet 170 gange



.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1723
Kontakt:

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

Indlæg#7 » 8. dec 2013, 17:04

Takker Torp .1%¤
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst