Borniak - Svinemørbrad spørgsmål

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1698
Kontakt:

Borniak - Svinemørbrad spørgsmål

Indlæg#1 » 3. nov 2013, 08:41

Jeg står og skal ha røget nogle svinemørbrad i min borniak og der skal den jo ha noget korter tid end i en wsm

Er der nogle der har røget svinemørbrad i jeres borniak så i kan give et hint om hvor lang tid de ca skal ha der i

Jeg tro selv at 8 timer vil være nok men er lidt usikker
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Borniak - Svinemørbrad spørgsmål

Indlæg#2 » 3. nov 2013, 08:52

Mener jeg gav mine sidste 12 timer da jeg har prøvet med 24 og det var for voldsomt.
Skal snart ryge igen så vil meget gerne høre hvordan de er efter 8 timer.
Men jeg var godt tilfreds med mit seneste resultat.
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1698
Kontakt:

Re: Borniak - Svinemørbrad spørgsmål

Indlæg#3 » 3. nov 2013, 09:10

Hej Gundersen

Tak for dit svar
Ja 24 timer vil jeg gerne tro er for meget
Bacon giver jeg også kun 10 timer efter det blev i Borniak og der var det 3*10 i wsm

Jeg vil prøver at lave nogle ved 8 timer og nogle ved 10 timer og se hvor stor forskel der er og der kommer selvfølig et indlæg omkring det

Jeg vil gå ned og igang med at salte svinemørbrad´ne
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1698
Kontakt:

Re: Borniak - Svinemørbrad spørgsmål

Indlæg#4 » 8. nov 2013, 17:42

gundersen skrev:Mener jeg gav mine sidste 12 timer da jeg har prøvet med 24 og det var for voldsomt.
Skal snart ryge igen så vil meget gerne høre hvordan de er efter 8 timer.
Men jeg var godt tilfreds med mit seneste resultat.


Så lykkes det at blive færdig

2013-11-08 17.02.38.jpg
2013-11-08 17.02.53.jpg


2 stk.Alm , 2 Stk.med peber og 2 Stk med chilli

Jeg prøvde at tage nogle af dem af efter ca 7½ - 8 Time og der syntes vi faktisk de var gode nok så og de ikke skulle ha mere så jeg prøvde ikke ved 10 timer da de jo så ville få noget mere end de fleste her i huset vil spise

Men vil nok sige 8-10 timer er rigligt til dem alt efter smag hos hver enkelt person :)
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst