Borniak Tips

Brugeravatar

Emneforfatter
Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Borniak Tips

Indlæg#1 » 1. maj 2013, 19:40

Jeg er ved at røge bacon på min Borniak (den lille)
Men den kører kun røg i 8 timer ved fuld påfyldning af smuld.
Så jeg tænkte at jeg måtte finde en smuld forlænger .1%¤
En gammel billig termokande lå og flød i garagen så den blev forlænger :-) Ud med indmaden og voila :-)
Vedhæftede filer
Smuldforlænger.jpg
Smuldforlænger.jpg (267.95 KiB) Vist 3420 gange
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1154

Re: Borniak Tips

Indlæg#2 » 1. maj 2013, 19:46

Har samme "problem" som dig. Jeg har dog valgt at tænde for den ved 20 tiden om aftenen og så efterfylde når jeg går i seng. Så er der til de 10 timer røg jeg gerne vil have og det hele kan kobles fra om morgenen når jeg står op.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Borniak Tips

Indlæg#3 » 1. maj 2013, 19:57

Det er smart nok det der , jeg vil lokke smeden nede på min arbejdet til at lave en forhøjer til mig i nået tynd plade

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1188

Re: Borniak Tips

Indlæg#4 » 24. maj 2013, 10:56

Tibbil skrev:Det er smart nok det der , jeg vil lokke smeden nede på min arbejdet til at lave en forhøjer til mig i nået tynd plade


Det kunne vel ikke tænkes han kunne lokkes til at lave to imens han er igang - imod et bidrag til kaffekassen eller lign?
Med venlig hilsen,
Thomas


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1329

Re: Borniak Tips

Indlæg#5 » 24. maj 2013, 12:05

Tibbil skrev:Det er smart nok det der , jeg vil lokke smeden nede på min arbejdet til at lave en forhøjer til mig i nået tynd plade


Måske du kan tage en med til Esbjerg den 1?????
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Borniak Tips

Indlæg#6 » 24. maj 2013, 12:30

Jeg er i skole for tiden gutter så har ikke tilgang til vores værksted men i kan gøre som jeg gjore sidst , tag et stykke katon og fold til som et rør og sæt det i toppen af coldsmoker det virker fint


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1052
Kontakt:

Re: Borniak Tips

Indlæg#7 » 24. maj 2013, 19:49

Genialt og simpelt :)

Tibbil der kunne du da næsten lige have fået en lille gesjæft op og køre ;)

/Jacob

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst