Kød til Burnt Ends?


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33

Kød til Burnt Ends?

Indlæg#1 » 12. aug 2019, 19:42

Hda jeg skal have gæster i weekenden, kunne jeg godt tænke mig evt at lave Burnt Ends. Har dog et problem med at skaffe kød til det.

Derfor ville jeg hører om der var nogle der vidste hvor man kunne købe kød til dette?

Vil helst ikke lige skulle købe en hel "Full Packer Brisket" men måske nøjes med Pointen som bruges til Burnt Ends. Eller kan man bruge spidsbryst som er den danske udskæring?

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#2 » 12. aug 2019, 20:16

https://youtu.be/myfZZtVJw1w
Ikke helt det du efterspørger, men what's not to like?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#3 » 12. aug 2019, 20:27

Havde godt set den, ville dog gerne prøve det med kvæg :-D

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#4 » 12. aug 2019, 20:50

Problemet med flat og dansk spidsbryst er at der mangler fedtmarmorering.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#5 » 12. aug 2019, 21:40

Okay var også lidt det jeg kunne læse mig frem til, og så vidt jeg kan se er det ikke muligt at købe point stykket online.

Må finde noget andet evt byde på.

Ville gerne ud i noget low and slow med beef, da det har været gris det sidste stykke tid.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#6 » 13. aug 2019, 09:01

Du kan da prøve med noget flat og så have noget andet i reserve.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 712

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#7 » 13. aug 2019, 13:18

Jeg har også lige købt brisket hjem i dag. :-$

Tidligere har jeg har både benytte point og flat til burned ends. Det virker fint, hvis du injector lidt æblecider med smør i flat delen, så du får lidt mere fedme.

Selvfølgelig er point bedre, men du får stadig en middag for guder .1%¤

Brisket_inject1.jpg
Brisket_inject1.jpg (157.93 KiB) Vist 856 gange


IMG_20160611_193232.jpg
IMG_20160611_193232.jpg (203.05 KiB) Vist 856 gange


Du kan finde det hos steak-out.dk, men de har mærkeligt nok ikke så stort udvalg i øjeblikket.
Der plejer at være flere forskellige mærker og fullpacker at vælge imellem.

https://www.steak-out.dk/u-s-brisket-flat-ibp


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#8 » 13. aug 2019, 16:37

Nicolai


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#9 » 13. aug 2019, 20:12

Når så havde konen taget 2 nakkefilet op uden jeg vidste så det blev til pulled pork :shock:

Men vil prøve den med flat på et tidspunkt som du har skrevet Cyberguru. Nu er min erfaring med injektions i kød på et nul, så injekter man et par steder og hvor meget?
Tilberedt du flat på samme måde som point eller fik den en anden tilberedning?
Det ser i hvert fald lækkert ud .1%¤

Bestiller igennem mrbeef.com da jeg selv kan afhente derfra, bare lidt nemmere.


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 712

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#10 » 13. aug 2019, 23:18

Den får 15-20 injektioner på et stykke kød, som er omkring 3-5 kilo.
Jeg bruger det som svarer til 1,5 - 2 dl. Det sviner altid og man føler at det løber ud igen.

Herefter regner jeg med ca. 3 timer pr. kilo ved 110 grader og sprøjter med æblecider jævnligt.


larslillevang
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 22

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#11 » 15. aug 2019, 11:43

Har du evt. adgang til en Inco?
Jeg har en del gange købt US brisket i Inco, og kvaliteten synes jeg er super fin.
Nu ved jeg ikke lige hvor i landet du holder til, men hvis det er i nærheden af København, så kan jeg være behjælpelig med adgang til Inco.....


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#12 » 15. aug 2019, 17:00

Nej har ikke lige adgang til Inco, har ikke et CVR nummer. Vidste slet ikke lige de fandtes :-)

Bor i Jylland men ellers tak :-D


Emneforfatter
Christian N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 33

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#13 » 15. aug 2019, 18:15

Så lige at MrBeef har brisket lige pt med point, hvis andre skulle være interesseret.

https://mrbeef.dk/shop/427-oksekoed-amp-kalvekoed/1390-brisket-point-1788/

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1164

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#14 » 15. aug 2019, 21:51

Jeg har for nylig brugt Chuck flap til burnt ends og det blev rigtig godt
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


jakobv84
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#15 » 16. aug 2019, 19:14

BertramGT skrev:Jeg har for nylig brugt Chuck flap til burnt ends og det blev rigtig godt

Hvordan lavede du det? Som brisket varianten eller flæsk varianten?

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1164

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#16 » 16. aug 2019, 21:44

jakobv84 skrev:
BertramGT skrev:Jeg har for nylig brugt Chuck flap til burnt ends og det blev rigtig godt

Hvordan lavede du det? Som brisket varianten eller flæsk varianten?


Som flæsk varianten
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


CP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 291

Re: Kød til Burnt Ends?

Indlæg#17 » 23. aug 2019, 20:06

På Youtuben - hvor han bruger bacon, er det med eller uden svær ( uden gætter jeg) synes det er svært at se på filmen.
Svært at købe bacon i DK uden svær, men måske i USA.

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster