Lidt Spegepølser

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Lidt Spegepølser

Indlæg#1 » 12. okt 2020, 12:55

Så blev der stoppet lidt spegepølser.
9,2 kg Sønderjysk spegepølse & 3 kg Ungarsk salami. Efter PB´s opskrifter
Nu skal de lige tørre et par dage i køleskabet, inden de skal ha 3*8 timers røg i min Borniaken røgovn, også skal de modne videre i køleskabet de næste 4-6 uger

IMG_6424.jpg


IMG_6423.jpg


IMG_6447.jpg


IMG_6462.jpg


IMG_6457.jpg


IMG_6459.jpg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3200
Kontakt:

Re: Lidt Spegepølser

Indlæg#2 » 15. okt 2020, 18:27

Lækre billeder (og pølser)...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt Spegepølser

Indlæg#3 » 18. okt 2020, 12:18

skaal-um skrev:Lækre billeder (og pølser)...


Tak Finn .1%¤
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2518

Re: Lidt Spegepølser

Indlæg#4 » 19. okt 2020, 15:54

skaal-um skrev:Lækre billeder (og pølser)...
Det kan jeg tilslutte mig. Du gør ikke noget halvt, John.

Jeg kan føje et par tips til mht. din opstilling. Måske du og andre som har pølsemageriet i køkkenet kan bruge dem:
Det meste foregår jo med drivvåde tarme, og for at styre hvor vandet havner har jeg en plastbakke stående under pølserøret. I den samler næsten alt vandet sig.
De brune kunsttarme, som kaldes Visko-tarme kan være drilagtige at åbne når de er opblødte, efter at man har trukket vandet ud af dem før stopning. Når du med hånden trækker vandet ud, så stop et par cm. før enden. Så går det let.

Jeg har et antal plastbakker jeg ikke gerne ville undvære. De er købt i IKEA og hedder TILLGÅNG, måler 37x29 cm. og passer lige ind i køleskabet. Varenummeret er 104.199.50 , og hold lige fast !! Prisen er netop nu kun kr. 12,oo pr. stk.

God arbejdslyst til dig John, og til alle andre hobbypølsemagere.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt Spegepølser

Indlæg#5 » 20. okt 2020, 09:58

PB Helsinge skrev:
skaal-um skrev:Lækre billeder (og pølser)...
Det kan jeg tilslutte mig. Du gør ikke noget halvt, John.

Jeg kan føje et par tips til mht. din opstilling. Måske du og andre som har pølsemageriet i køkkenet kan bruge dem:
Det meste foregår jo med drivvåde tarme, og for at styre hvor vandet havner har jeg en plastbakke stående under pølserøret. I den samler næsten alt vandet sig.
De brune kunsttarme, som kaldes Visko-tarme kan være drilagtige at åbne når de er opblødte, efter at man har trukket vandet ud af dem før stopning. Når du med hånden trækker vandet ud, så stop et par cm. før enden. Så går det let.

Jeg har et antal plastbakker jeg ikke gerne ville undvære. De er købt i IKEA og hedder TILLGÅNG, måler 37x29 cm. og passer lige ind i køleskabet. Varenummeret er 104.199.50 , og hold lige fast !! Prisen er netop nu kun kr. 12,oo pr. stk.

God arbejdslyst til dig John, og til alle andre hobbypølsemagere.


Mange tak for de pæne ord Per
Vi ligger bare plastik ud over bordet, så kan det lige krølles sammen og i skraldespanden bagefter. Men ellers super iden med de bakker.
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster