Lidt julepålæg

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3202
Kontakt:

Lidt julepålæg

Indlæg#1 » 12. nov 2019, 15:39

Så blev det meste julepålæg klart, rullepølser og sylte efter PBs gode opskrifter, røget oksebryst, westfalsk nakke, ikke-røget grov pølse, koldrøgede havartier påført ostelak for holdbarhed og nogle mørbrad med 4-peber, rosmarin, og uden noget. Og varmrøget færø-laks. Billede af den koldrøgede mangler.

rullepølse.JPG

Sylte 1.JPG

oksebryst 1-1.JPG

oksebryst 3.JPG

W-nakke 1.JPG

pålæg.JPG

grov pølse 1.JPG

fl.havarti 1.JPG

fl.havarti 2.JPG

fl.havarti 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 492

Re: Lidt julepålæg

Indlæg#2 » 12. nov 2019, 22:14

Ser lækkert ud Finn
Nicolai

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Lidt julepålæg

Indlæg#3 » 13. nov 2019, 07:36

:savl2: hvad tid er det nu? ;-)
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt julepålæg

Indlæg#4 » 13. nov 2019, 08:08

Finn det ser bare så lækkert ud, du giver den gas :-D .1%¤
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 17 gæster