Det blev til lidt af hver lavet de sidste par måneder.
Færøsk laks
Ramsløgpølser
Chili/paprikapølser
4peber skærepølse
Grov skærepølse
Pastrami
prause skrev:Super lækkert Finn,
Hvad er din favoritkrydring når det gælder pølser til at stege?
skaal-um skrev:prause skrev:Super lækkert Finn,
Hvad er din favoritkrydring når det gælder pølser til at stege?
Chili/spidskommen/paprika(mest for den røde farve) helst i lammetarm. Røges.
Baconpølser (40 % bacon i fars) med rød peberfrugt og sort peber i 38 mm tarme. Jeg holder af små, kødfulde pølser.
Ramsløg/hvidløg i 30 mm tarm og gerne røget er også godt.
Og julemedister er jeg glad for hele året, godt med nellike, allehånde, ingefær osv. i 30-32 mm tarm.
Faktisk har jeg temmelig mange favoritter...
nicolai.k skrev:Lækkerriger fra dig igen .
Hvad har du laver ved laksen ? Kold røget ??
Tilbage til "Røgeri og delikatesser"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 15 gæster