hw-web skrev:gik jeg i gang med en omgang Sardellpølse - det var et af min bardoms yndlings pålæg
Ja - sardellen er jo også en dejlig pålægspølse. Den udmærker sig jo ved at være meget finhakket og delvis skærefast.
hw-web skrev:så når jeg laver en slags fermenteret tørret pølse blir' det ikke Sønderjysk men gerne med Italiensk islæt . . .
Jeg kan slippe katten ud af sækken - min næste komposition i pølseopskrifter bliver netop en Salame Italiano.
Jeg husker fra tid tilbage et en af de anerkendte producenter havde en italiensk salami. Den var umiddelbart som en salami, men den havde en anderledes struktur som jeg forestiller mig skyldes en halvvarm til varm røgning.
Når jeg forhåbentlig er lykkedes med opskriften vil den indgå i min opskriftsamling sammen med de nyeste ændrede opskrifter, og som noget nyt vil samlingen så kunne købes på et micro SD kort sammen med en USB adapter.
Så kan hobbypølsemagerne uden en CD læser også være med, og tillige vil der være plads på kortet til egne mapper med notater og opskrifter.
Hvis jeg lykkes vil I høre nærmere.