Hjælp til WSM

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
Kløvervænget
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Hjælp til WSM

Indlæg#1 » 26. apr 2019, 22:16

Sidder der nogle derude, med gode tips og ideer til hvad jeg skal prøve som nybegynder på min WSM, for vil meget gerne igang med at tage den i brug.

Brugeravatar

Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 223

Re: Hjælp til WSM

Indlæg#2 » 27. apr 2019, 08:51

Pulled pork eller spareribs det er altid godt
Hilsen Henning
Aabenraa


Emneforfatter
Kløvervænget
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Hjælp til WSM

Indlæg#3 » 29. apr 2019, 22:50

Det jeg søger er bla. optænding metoden, hvordan spjælende skal stå, og hvilken stykker træ og smuld jeg skal bruge.
Altså hvordan man starter og hvordan man slutter, en hel proces.

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 17 gæster