Hjælp til julemedister

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
japetersen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 15

Hjælp til julemedister

Indlæg#1 » 14. apr 2019, 11:11

jeg har i flere år lavet julemedister sammen med en kammerat,efter PB`s opskrift fra hans cd. der er blevet lavet det vi spiser i julen, men de seneste 2 sæsoner har vi lavet en lille over produktion, som vi har efter kogning frosset ned, og nu kommer problemet, når jeg tør pølsen op så den kan brunes af på panden så er det som om at al det vand der er tilsat farsen er krystaliseret ,og render af under optøning, så pølsen nu bliver tør som krudt og ikke er til at spise, det er ikke noget problem før frysning. jeg følger opskriften, dog med lidt flere krydderier, laver en bindefars og røre farsen sammen som angivet, pølsen smager dejligt, før frost, har i nogle bud på hvad der går galt for mig.
Venlig hilsen.
Jørgen


BSP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 231

Re: Hjælp til julemedister

Indlæg#2 » 17. apr 2019, 20:47

Jeg har også lavet PB's julemedister.
Jeg koger altid medister i panden inden jeg bruner. Medister er mere fast end når den er nylavet men ikke tør.

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster