Pølse spørgsmål

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
MartinNicolaisen73
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77

Pølse spørgsmål

Indlæg#1 » 15. feb 2019, 23:35

Hej

Jeg vil lave nogen pølser efter den her opskrift.
Jeg ved godt det er oversat med Google, men det går. Den er herfra: https://www.cocinista.es/web/es/recetas/hazlo-tu-mismo/hacer-chorizo-y-embutidos/chorizo-argentino.html
Mit spørgsmål er om jeg kan være sikker på en fast pølse når nu der ikke er noget bindemiddel i, f.eks. mælkepulver eller mel ?

Mvh.
Martin

4 kg magert svinekød
1 kilo bacon
5 til 7 meter naturligt hus på 40 eller 50 mm
110 g fint salt
25 g sød paprika
10 g malet sort peber
10 g oregano
10 g hvidløgspulver
5 g muskatnød jorden
2 g fennikel frø
50 cl hvidvin
It's always easy to fall asleep on a couch unless you're actually trying to fall asleep on a couch.


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1345

Re: Pølse spørgsmål

Indlæg#2 » 19. feb 2019, 06:23

Hej Martin.
Nej det kan du ikke være sikker på da denne type pølser er langt fra dem du nok kender.
Denne type pølser er en fersk pølsetype som hverken skal koges eller røges men steges fra rå.
Opskriften kan til forveksling godt ligne en jeg engang har brugt til chorizo som hang til tørre i 3-4 uger og blev brugt til tapaspølser.
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster