Pulled pork I Borniak

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Pulled pork I Borniak

Indlæg#1 » 13. okt 2018, 09:18

Hej
Jeg har gang i en pulled pork i min Borniak.
Temp i ovnen er omkring 100 gr og min pulled pork ligger på 92 gr og vil gerne ramme 93-94.
Mit problem er at den først skal spises kl 17:00, hvordan takler jeg den ?

På forhånd tak :-)

Søren
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Brugeravatar

SimonP
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 99

Re: Pulled pork I Borniak

Indlæg#2 » 13. okt 2018, 10:59

http://weberguru.dk/forum/viewtopic.php?t=37462

Du er ikke den første... :-) Der er lidt foreslag i denne tråd.
Mvh

SimonP
-- -- -- -- -- -- --


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1588

Re: Pulled pork I Borniak

Indlæg#3 » 13. okt 2018, 16:35

Du har termostat. Skru ned til 93.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Emneforfatter
Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Re: Pulled pork I Borniak

Indlæg#4 » 14. okt 2018, 11:02

Tak for hjælpen.
Jeg pakkede den ind og satte oven til 65.
Den blev perfekt :-)
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster