Peperoni

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
Luke 5:6
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 51

Peperoni

Indlæg#1 » 18. jun 2018, 07:01

Hej

Når jeg laver pizza har jeg svært ved at finde en ordentlig peperoni.

De fleste indeholder så meget fedt (ca. 50%), at pizzaen sejler i smeltet fedt efter bagning, hvilket ikke er et plus her på matriklen.
Jeg har prøvet med peperoni fra den lokale slagter, men var for "spegepølseagtig" uden peperoniens karakteristiske smag.

Jeg er begyndt at give peperonien 1 minut i mikrobølgeovnen inden den kommer på pizzaen.

Vi laver primært deep pan pizzaer, så bagetiden er 15-20 min.

Hvilken peperoni bruger I?


Syncmarster
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 257

Re: Peperoni

Indlæg#2 » 18. jun 2018, 10:52

Måske bliver det for stærkt, men du kunne prøve med chorizo pølse. Ellers har jeg set man kan få mini pepperoni, der er måske ikke så meget fedt i.
Weber Spirit E-310 Classic, 57cm Weber premium.


NeuroBrain
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 633

Re: Peperoni

Indlæg#3 » 18. jun 2018, 18:20

Bruger en De har i Inco, som hedder "Milano"..

Den er god


LaMancha
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 40
Kontakt:

Re: RE: Re: Peperoni

Indlæg#4 » 18. jun 2018, 20:34

Syncmarster skrev:Måske bliver det for stærkt, men du kunne prøve med chorizo pølse. Ellers har jeg set man kan få mini pepperoni, der er måske ikke så meget fedt i.
Personligt synes jeg ikke Chorizo hører til, de smager ikke af en bønne efter fedtet er rendt af. Mini pepperoni er heller ikke sagen, de smager som dem trådstarter nævner.

Jeg leder også forgæves efter smagfuld pepperoni.
Using Tapatalk

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster